search
Nieuw op Netflix: De spannende miniserie 'Echoes'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De spannende miniserie 'Echoes'

De trailer die eerder de wereld werd ingestuurd doet alvast het beste vermoeden...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Binnen enkele dagen is het eindelijk zover! Dan verschijnt namelijk de gloednieuwe, Australische miniserie Echoes op streamingdienst Netflix. Heel wat mensen kijken uit naar het verschijnen van deze nieuwe reeks en we begrijpen goed waarom...

In Echoes volgen we een identieke tweeling genaamd Leni en Gina. Voor de tweeling geldt dat ze een gevaarlijk geheim met elkaar delen. Vanaf hun kindertijd hebben ze er dan ook regelmatig voor gekozen om van identiteit te wisselen. Dat heeft geleid tot een heus dubbelleven.

Wanneer er plots één van de twee zussen vermist raakt dreigt hun perfecte wereld als een kaartenhuisje in elkaar te vallen.

Michelle Monaghan
De cast van de miniserie Echoes bestaat onder meer uit Michelle Monaghan. Voor deze actrice geldt dat we haar ook kennen uit onder meer True Detective en Messiah. De andere hoofdrol wordt vertolkt door Matt Bomer. Hem kan je kennen van de serie White Collar.

Ben jij ook benieuwd naar het plot van deze gloednieuwe, Australische miniserie? Dan moet je nog maar even geduld koesteren. Echoes is namelijk te streamen op Netflix vanaf 19 augustus 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen