search
Daredevil in 'Avengers: Infinity War - Part II'

Daredevil in 'Avengers: Infinity War - Part II'

Krijgen de 'kleine' helden hun eigen film(s) in Phase 4?

Bram de Groot

Voor wie al wat afleveringen van Daredevil heeft gekeken weet dat er heel wat links zijn met het Marvel Cinematic Universe. Zo wordt er onder meer gesproken over de gebeurtenissen in The Avengers. Nu weet de website Bleeding Cool te melden dat Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist een overstap gaan maken van het kleine naar het grote scherm.


Alle vier deze superhelden zullen - zoals bekend - eerste afzonderlijk en gezamenlijk in The Defenders worden geïntroduceerd via tv-series op Netflix, zodat ze - volgens het bericht - nog in Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe kunnen opduiken.

Volgens het doorgaans redelijk betrouwbare Bleeding Cool zijn The Defenders te zien in Avengers: Infinity War - Part II. Deze film verschijnt in 2019 en is de één na laatste film in Phase 3 van het MCU. Na deze film staat alleen nog Inhumans (2020) gepland.

Mogelijk krijgen de nieuwe personages hun eigen film(s). Zeker gezien de vele aflopende contracten van de huidige acteurs, zou het zomaar kunnen dat de tv-series zich verplaatsen naar het witte doek. Voordat dit zover is, krijgen we eerst de nodige seizoenen op Netflix te zien.

Overigens weet Bleeding Cool ook te melden dat Agent Carter voor 75 procent zeker een tweede seizoen krijgt.

Aanbevolen artikelen