search

Ons nieuws van zaterdag 18 april 2015

Eerste trailer 'Aquarius' met David Duchovny
Series / Nieuws

Eerste trailer 'Aquarius' met David Duchovny

De serie gaat over een onderzoek naar de jonge Charles Manson.



NBC heeft aangekondigd dat de 13-delige serie Aquarius met David Duchovny op 28 mei zijn premiere beleeft. De serie speelt zich af in 1967 en gaat over het onderzoek naar de jonge Charles Manson. Duchovny speelt de rol van een rechercheur uit Los Angeles die een zaak onderzoekt over een groep meiden die vermist worden en Manson (die gespeeld wordt door Game of Thrones-acteur Gethin Anthony). Deze gebeurtenissen vonden een paar jaar voor de beruchte moord op Sharon tate plaats. Hierboven kun je de eerste trailer van de serie bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser van HBO komedie 'The Brink'
Series / Trailer

Eerste teaser van HBO komedie 'The Brink'

Jack Black, Tim Robbins en Pablo Schreiber spelen de hoofdrollen.



Vorig jaar werd de komedie The Brink al aangekondigd, maar nu is eindelijk de eerste teaser te zien van deze nieuwe HBO- serie, die je hierboven kunt bekijken. The Brink zal vanaf 21 juni te zien zijn op HBO na de seizoenspremière van True Detective.

The Brink begint met een losgeslagen generaal, die de macht grijpt in Pakistan en ook het nucleaire arsenaal tot zijn beschikking krijgt. Het lot van de wereld ligt vervolgens in handen van drie Amerikanen: staatssecretaris Walter Larson, de uitgekookte minister van Buitenlandse Zaken Alex Talbot en de uitstekende straaljagerpiloot Zeke Tilson. De heren moeten de toenemende chaos weerstaan en de wereld behoeden voor een derde wereldoorlog.

Tim Robbins speelt de rokkenjager Larson, Jack Black is Talbot en Schreiber (bekend van The Wire) speelt de rol van Tilson. Aasif Mandvi, Maribeth Monroe, Eric Ladin, Esai Morales en Geoff Pierson zijn ook gecast.

Roberto en Kim Benabib creëerden de serie, die uit tien afleveringen zal bestaan. Jay Roach produceert en regisseert de pilot.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Daredevil in 'Avengers: Infinity War - Part II'
Series / Nieuws

Daredevil in 'Avengers: Infinity War - Part II'

Krijgen de 'kleine' helden hun eigen film(s) in Phase 4?

Voor wie al wat afleveringen van Daredevil heeft gekeken weet dat er heel wat links zijn met het Marvel Cinematic Universe. Zo wordt er onder meer gesproken over de gebeurtenissen in The Avengers. Nu weet de website Bleeding Cool te melden dat Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist een overstap gaan maken van het kleine naar het grote scherm.

Alle vier deze superhelden zullen - zoals bekend - eerste afzonderlijk en gezamenlijk in The Defenders worden geïntroduceerd via tv-series op Netflix, zodat ze - volgens het bericht - nog in Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe kunnen opduiken.

Volgens het doorgaans redelijk betrouwbare Bleeding Cool zijn The Defenders te zien in Avengers: Infinity War - Part II. Deze film verschijnt in 2019 en is de één na laatste film in Phase 3 van het MCU. Na deze film staat alleen nog Inhumans (2020) gepland.

Mogelijk krijgen de nieuwe personages hun eigen film(s). Zeker gezien de vele aflopende contracten van de huidige acteurs, zou het zomaar kunnen dat de tv-series zich verplaatsen naar het witte doek. Voordat dit zover is, krijgen we eerst de nodige seizoenen op Netflix te zien.

Overigens weet Bleeding Cool ook te melden dat Agent Carter voor 75 procent zeker een tweede seizoen krijgt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Revolution' krijgt digitaal een afsluiting
Series / Nieuws

'Revolution' krijgt digitaal een afsluiting

Creatieve team achter de serie gaat vier hoofdstukken maken.

Een digitale comic van DC Comics zal vier hoofdstukken uitbrengen die volgen op de seizoensfinale van Revolution seizoen twee. Eerder werd de serie uitgezonden op NBC, maar daar werd het na twee jaar gecanceld.

In Revolution zijn alle elektronische apparaten op Aarde zijn uigevallen. Van het ene op het andere moment hielden alle computers, en alle andere elektronica ermee op. Dat betekent een grote verandering in de manier waarop mensen moeten leven want alles van lampen, tot vliegtuigen tot supermarkten zijn er niet meer. De wereld is hierdoor veranderd tot een chaotisch geheel waarbij mysteries en intriges aan de orde van de dag zijn.

Nadat de show werd stop gezet, waren er allerlei pogingen van fans om te vragen om een afsluiting van de open verhaallijnen. Toen bekend werd dat DC Comics op digitale hieraan tegemoet zou komen, kwam het gehele creatieve team achter de serie opnieuw samen om eraan mee te werken, bestaande uit onder meer Eric Kripke, J.J. Abrams, Bryan Burk, Rockne S. O'Bannon en Jon Favreau.

De digitale comic van Revolution zal in mei worden uitgebracht. De eerste komt op 4 mei uit waarna er elke week weer een nieuw hoofdstuk vrij wordt gegeven en in totaal komen er vier hoofdstukken. De eerste week na uitgave zal deze gelezen kunnen worden op ComicBook.com, daarna zal het ook op de Facebook pagina van de Revolution tv- serie worden geplaatst. Nadat alle vier de hoofdstukken zijn uitgebracht, zal DC ze ook laten drukken. David Reed en Ryan Parrott, die ook de afleveringen van de twee tv- seizoenen schreven, zullen het schrijfwerk voor de vier hoofdstukken voor hun rekening nemen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.