Eerste teaser van HBO komedie 'The Brink'

Eerste teaser The Brink

Jack Black, Tim Robbins en Pablo Schreiber spelen de hoofdrollen.

Michelle Iwema, 18 april 2015 om 15:20


Vorig jaar werd de komedie The Brink al aangekondigd, maar nu is eindelijk de eerste teaser te zien van deze nieuwe HBO- serie, die je hierboven kunt bekijken. The Brink zal vanaf 21 juni te zien zijn op HBO na de seizoenspremière van True Detective.

The Brink begint met een losgeslagen generaal, die de macht grijpt in Pakistan en ook het nucleaire arsenaal tot zijn beschikking krijgt. Het lot van de wereld ligt vervolgens in handen van drie Amerikanen: staatssecretaris Walter Larson, de uitgekookte minister van Buitenlandse Zaken Alex Talbot en de uitstekende straaljagerpiloot Zeke Tilson. De heren moeten de toenemende chaos weerstaan en de wereld behoeden voor een derde wereldoorlog.

Tim Robbins speelt de rokkenjager Larson, Jack Black is Talbot en Schreiber (bekend van The Wire) speelt de rol van Tilson. Aasif Mandvi, Maribeth Monroe, Eric Ladin, Esai Morales en Geoff Pierson zijn ook gecast.

Roberto en Kim Benabib creëerden de serie, die uit tien afleveringen zal bestaan. Jay Roach produceert en regisseert de pilot.Bron: Variety

Lees meer over: The Brink, Jack Black, HBO, komedie, Tim Robbins, zomer HBO, True Detective

Informatie over de serie: The Brink

Populair nieuws