'The Sandman' blijkt ongelofelijk populair, maar krijgt de serie wel een tweede seizoen?

'The Sandman' blijkt ongelofelijk populair

The Sandman is meer dan 20 (!) keer zo populair als de gemiddelde serie op dit moment.

Jim Pedd, 20-08-2022 12:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Sandman staat inmiddels twee weken bovenaan de toplijst van Netflix. Nieuwe data onthult ook nog eens dat de serie de meest bekeken streamingserie wereldwijd is.
Na meerdere mislukte pogingen om The Sandman te verfilmen, verraste Netflix ons allemaal met een behoorlijk brongetrouwe verfilming van het materiaal van Neil Gaiman. De serie The Sandman werd omarmd door de meerderheid van de fans en ook heel wat nieuwe!

The Sandman
Recent kwamen we er al achter dat The Sandman in 89 landen op de eerste plek staat bij Netflix. Maar nu is er een nog indrukwekkendere statistiek.

The Sandman is volgens Parrot Analytics extreem populair. Hij weet "23,8 keer zoveel in trek te zijn dan de gemiddelde serie". Tot dat cijfer kwam men door verschillende 'engagement-statistieken' te combineren, waaronder consumentenonderzoek, streaming, downloads en activiteit op sociale media.

Dat betekent dus ook dat The Sandman nu de grootste streamingserie wereldwijd is. Daarmee zou je ervan uit gaan dat The Sandman sowieso een tweede seizoen krijgt. Maar niets ligt vast in steen.

Gaiman zei al: "Er is nog niets bekend over toekomstige seizoenen. Ze willen eerst zien hoe we het in de eerste maand doen."
Bron: CBM

Lees meer over: The Sandman, Netflix, Neil Gaiman, Tom Sturridge

Populair nieuws