'The Sandman' heeft een geweldige verrassing voor je!

'The Sandman' heeft een geweldige verrassing

Er is een extra aflevering van The Sandman vrijgegeven door Netflix, met briljante castleden.

Jim Pedd, 19-08-2022 18:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix moet nog een tweede seizoen bestellen van Neil Gaimans The Sandman. Maar fans hebben nu al de tweede best mogelijke verrassing gekregen, namelijk een extra aflevering met gaststerren Sandra Oh, James McAvoy, David Tennant en Michael Sheen.
The Sandman lanceerde zojuist de nieuwe aflevering, precies twee weken na de lancering van de eerste tien afleveringen.

The Sandman
De nieuwe toevoeging aan The Sandman is een hybride aflevering die zowel live-action als animatie-elementen bevat. Het Is een verfilming van twee fanfavoriete verhalen van de graphic novels van Gaiman: A Dream of a Thousand Cats en Calliope.

A Dream of a Thousand Cats is het animatie-deel, waarbij Tom Sturridge terug is als Dream. Gaststemmen worden verzorgd door Oh als The Prophet, Rosie Day als The Tabby Kitten, David Gyasi als The Grey Cat, Joe Lycett als The Black Cat, Gaiman himself als Crow/Skull Bird, McAvoy als Golden-Haired Man, David Tennant als Don, Georgia Tennant als Laura Lynn, Sheen als Paul, Anna Lundberg als Marion, Nonso Anozie als Wyvern, Diane Morgan als Gryphon en Tom Wu als Hippogriff.

En dan is er dus nog een live-action deel waarin ook een boel gaststerren zitten: Melissanthi Mahut als Calliope, Arthur Darvill als Richard Madoc, Nina Wadia als Fate Mother, Souad Faress als Fate Crone, Dinita Gohil als Fate Maiden, Kevin Harvey als Larry, Amita Suman als Nora en Derek Jacobi als Erasmus Fry.

Het animatie-gedeelte komt van de hand van de Nederlander Hisko Hulsing, en het live-action gedeelte van Louise Hooper.
Bron: Variety

Lees meer over: The Sandman, Netflix, Neil Gaiman, Tom Sturridge

Populair nieuws