'House of the Dragon' onthult veel draken in laatste trailer

House of the Dragon is vanaf maandag te zien op HBO Max en op HBO.

Jim Pedd, 20 augustus 2022 13:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

House of the Dragon gaat morgen van start in de Verenigde Staten. Voor die tijd heeft HBO nog gauw een laatste trailer vrijgegeven, die wat nieuwe beelden laat zien van de prequel op Game of Thrones.
De serie House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R.R. Martin en verkent de opkomst en val van de familie Targaryens, de enige familie van drakenheren die de Doom of Valyria overleefden.

House of the Dragon
De show House of the Dragon is in Nederland vanaf maandag 22 augustus te zien en krijgt tien afleveringen in zijn eerste seizoen.

We volgen de gebeurtenissen die leiden tot de burgeroorlog onder de familie Targaryen, die voortkomt uit een twist over de troonopvolging.

House of the Dragon begint in een tijd waarin er vrede is in Westeros. Maar koning Viserys wil zijn dochter zijn troonopvolger maken, wat slecht valt bij de vele heren van Westeros die een man op de troon willen.

Het leidt natuurlijk tot bloederige oorlog, gemixt met drakengeweld, fantasyelementen en als we de recensies mogen geloven veel seks.

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO Max, trailer

Populair nieuws