'Breaking Bad'-acteur keert nooit meer terug

'Breaking Bad'-acteur keert nooit meer terug

Aaron Paul gaat echt niet meer te zien zijn in een Breaking Bad-serie.

Jim Pedd, 20 augustus 2022 19:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Better Call Saul is voorbij. De spin-off bleek uiteindelijk een waardige uitbreiding op het Breaking Bad-universum. De misdaadsaga van Vince Gilligan is nu echter ook voorbij.

Acteur Aaron Paul keerde nog eens terug samen met Bryan Cranston. Maar het lijkt erop dat de boel nu echt klaar is. Want hoewel fans van mening zijn dat de film El Camino een open einde liet voor Jesse Pinkman, zal dat niet voortgezet worden met Aaron Paul. Die is er nu wel klaar mee, vertelt hij.

Better Call Saul-einde
"Het is een beetje alsof je met een erg bekende vriend weer een band opbouwt. Je kan een tijdje weg zijn van een goede vriend, maar zodra je elkaar weer ziet, is het alsof er geen tijd verstreken is," begon Paul tegenover THR.

"We kennen allemaal onze personages heel goed; we hebben hen echt jaren gespeeld. Ik hou van Pinkman. Hij heeft altijd een plek in mijn hart. Maar ik kan je vol vertrouwen zeggen dat dit de laatste keer is dat je hem gezien hebt. Dus dit was een mooi afscheid."

Aaron Paul ziet dit afscheid als iets positiefs:

"Het was zo'n leuke en fijne rit. Toen we afrondden met Breaking Bad, had Michael Slovis - onze ongelofelijke DP - een prachtig afscheidscadeau voor ons, en een notitie met een citaat van Dr. Suess: 'Don't cry because it's over; smile because it happened.' En daar houd ik aan vast."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Aaron Paul, Breaking Bad, AMC, Better Call Saul

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws