Prime Video voegde deze series nieuw toe

Het aanbod van Prime Video groeide deze week met 3 nieuwe titels, niet heel veel dus.

Jim Pedd, 21-08-2022 08:00

Prime Video voegde deze week 3 nieuwe series toe aan zijn aanbod. Heel veel nieuwe series zijn het daarmee niet, maar interessant mogelijk wel!
Check hieronder het nieuwe aanbod op Prime Video!

All or Nothing: Arsenal (seizoen 1): Alles of niets – Arsenal volgt de iconische voetbalclub tijdens een onvergetelijk seizoen. Wanneer de fans terugkeren naar de stadions, moeten Arsenals trainer Mikel Arteta en zijn jonge team hun weg terugvinden naar hun vroegere glorie en naar Europa. Deze serie biedt inzicht in hun hoogte- en dieptepunten op het veld en daarbuiten. Dit is voetbal op z'n best: rauw, dramatisch en vol passie.

Making the Cut (seizoen 3): In het derde seizoen van Making the Cut halen Heidi Klum en Tim Gunn 10 gevestigde ontwerpers van over de hele wereld naar Los Angeles, waar ze het tegen elkaar opnemen in een strijd om de titel grootste nieuwe wereldwijde modemerk. Wekelijks zijn de winnende ontwerpen beschikbaar op de Amazon Making the Cut Stor. De winnaar ontvangt een miljoen dollar om te investeren in zijn of haar merk.

Chasing Life (seizoen 1 en 2): Chasing Life volgt April, 'n journaliste van in de twintig die haar leven eindelijk op de rit heeft. Dan wordt er kanker bij haar geconstateerd en komt alles op z'n kop te staan. Ze moet leren om voor 't leven te blijven gaan.

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie