search
'House of the Dragon' is hierdoor beter dan 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'House of the Dragon' is hierdoor beter dan 'Game of Thrones'

De makers van House of the Dragon zijn vastbesloten het nu beter te gaan doen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
House of the Dragon heeft een belangrijk verschil met Game of Thrones, namelijk het ontbreken van een existentiële bedreiging. Dat zeggen de makers van de serie.

Vanaf het begin was 'winter is coming' een cruciaal punt in Game of Thrones. Maar voor House of the Dragon wordt er anders gekeken naar de mythologie. Die gaan we gewoon meer open zien. Daardoor kan het narratief de fans ook wel meer verrassen dan je misschien in eerste instantie zou verwachten.

House of the Dragon
Ryan Condal vertelde: "Eerlijk gezegd denk ik dat het een complexer verhaal is daardoor. En ik denk niet dat je daarmee begonnen kon zijn. Wij staan echt op de schouders van die originele serie en kunnen daarop bouwen."

"kijk, als je wist dat er een dreiging, een duistere bedreiging was, bijvoorbeeld in de vorm van de White Walkers of een duistere bedreiging vanuit bijvoorbeeld Asshai, dan zou het voelen alsof we onszelf aan het nadoen waren."

De grote slechterik in dit geval zit dus "binnenin. Dat verandert ook hoe je verder kan met het verhaal. Je hebt gevoelens, het idee dat iemand een held of een schurk is, en daarmee kan je spelen. Ik denk ook dat we nu een volwassener verhaal te pakken hebben."



Aanbevolen artikelen