search
Bizarre tv-show 'Ring Nation' met deurbellen start binnenkort op Prime Video
Series / Nieuws

Bizarre tv-show 'Ring Nation' met deurbellen start binnenkort op Prime Video

Amazon komt met opvallende komedieshow over hoe mensen zich gedragen voor de deur.

Heb jij al een deurbel met camera, zodat je kunt zien wie er voor je voordeur staat? Door de technologie is deze moderne bel voor iedereen wel bereikbaar en dat levert op YouTube al bizarre video's op. Prime Video komt nu met een tv-show over de cameradeurbel.

De tv-show is gemaakt door Amazon-dochter MGM Television en heet Ring Nation. De presentatie ligt in handen van komiek Wanda Sykes en het concept is simpel en vergelijkbaar met Funniest Home Videos.

Eerste productie na overname MGM
De show is de eerste productie nadat Amazon in 2021 MGM Studios overnam voor maar liefst 8,5 miljard dollar. En er is nog een reden dat de show verschijnt. Amazon komt in 2018 voor 1 miljard dolaar de website Ring.com. Hierop worden beveiligingscamera's verkocht.

Overigens kocht Amazon eerder dit jaar nog iRobot, een partij die thuisroboticabedrijf als robotstofzuigers maakt. Wie weet zien we later wel een serie over de ronde op afstand bestuurbare stofzuigers.

Of Ring Nation ook op de Nederlandse Prime Video komt te staan is nog niet helemaal bekend. Vanaf 26 september start de show in ieder geval in de States.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen