Eerste beelden uit volgende HBO Max-topper: The Last of Us!

Eindelijk zien we Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie.

Bram de Groot, 22 augustus 2022 17:23

Met de komst van House of the Dragon greep HBO Max zijn kans om zijn abonnee's een preview te geven van wat voor moois er allemaal in 2023 aankomt. Met als kers op de taart de eerste beelden uit de grote nieuwe serie The Last of Us.
Aan het einde van onderstaande preview-trailer zien we zo'n 15 tot 20 seconden uit de serie met onder meer Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie en Gabriel Luna als Tommy.

Veel nieuwe series en seizoenen op HBO Max
Maar er is meer te zien! Zo zien we de eerste beelden uit het tweede seizoen van Mike White's veelgeprezen The White Lotus en twee miniseries The White House Plumbers en Love and Death.

Ook is er beeldmateriaal van The Idol, en de bevestiging dat we His Dark Materials seizoen 3, Avenue 5 seizoen 2 en Los Espookys seizoen 2 allemaal vóór het einde van het jaar zullen zien.

Andere series die voorbij komen zijn Succession, Hacks, Warrior, The Righteous Gemstones, Tokyo Vice, Our Flag Means Death, And Just Like That, The Gilded Age, Perry Mason, Julia, Minx, Somebody Somewhere, Titans, Doom Patrol, Pennyworth, Rap S–t, Gossip Girl, The Sex Lives of College Girls én Winning Time.
Bron: HBO Max

Lees meer over: HBO Max, The Last of Us, Love and Death, Pedro Pascal, Bella Ramsey, The White Lotus

Populair nieuws