search
Officieel: 'Thor: Love and Thunder' snel op Disney+
Films / Nieuws

Officieel: 'Thor: Love and Thunder' snel op Disney+

Begin volgende maand verschijnt de nieuwste Marvel-film op de streamer van Disney.

Disney+ is binnenkort weer een Marvel-film rijker. Tijdens Disney+ Day komt namelijk de recente bioscoopfilm Thor: Love and Thunder beschikbaar op de streamer en dat is toch vrij snel na de bioscooprelease.

Disney+ Day vindt plaats op 8 september en naast de film verschijnt op de streamingdienst ook de docu Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder, zoals die altijd verschijnen voor de MCU-films en series.

In de docu zie je Taika Waititi, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale en Tessa Thompson. Ze onthullen de geheimen achter de creatie van Thor: Love and Thunder.

Door middel van diepgaande interviews met cast en crew, samen met onbewerkte, ongeziene beelden van de set en daarbuiten, doet Marvel Studios Assembled een boekje open over de vierde speelfilm van de God van de Donder.

Vanaf 8 september op Disney+
Thor: Love and Thunder is de 29e film in het Marvel Cinematic Universe en verscheen op 6 juli in de Nederlandse bioscopen. De $250 miljoen kostende superheldenfilm werd wat magertjes ontvangen in vergelijking met de andere films in de succesvolle Marvel-reeks.

Tot op heden werd er een kleine $750 miljoen wereldwijd opgehaald. Dat is nog altijd ruim $100 miljoen minder dan Thor: Ragnarok ophaalde in 2017.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen