'The Lord of the Rings'-serie zowaar in de bioscopen

Amazon pakt groots uit om de grote Prime Video-serie aan de man te brengen.

Bram de Groot, 23-08-2022 09:14

Op 2 september start op Prime Video de serie The Lord of the Rings: The Ring of Power. Amazon heeft er echter baat bij dat de serie groots aftrapt en komt nu met een flinke stunt. De serie trapt wereldwijd af in de bioscoopzalen.
In de States, maar ook in ieder geval het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Argentinië, Colombia, Australië en Nieuw-Zeeland, zijn de eerste twee afleveringen twee dagen voor de release op Prime Video op het witte doek te zien.

De reden mag duidelijk zijn. Amazon betaalde vele miljoenen voor de rechten en gaf de serie een enorm productiebudget. The Ring of Power moet heel wat nieuwe abonnees naar Prime Video trekken.

The Ring of Power in de bioscoop
De stunt is waarschijnlijk van korte duur. Volgens Variety vinden de vertoningen plaats op 31 augustus, twee dagen voor de release op de streamer. De gelukkige fans die aanwezig kunnen zijn, zien de eerste twee afleveringen op het grootste scherm.

Vanaf 2 september is The Lord of the Rings: The Ring of Power te bekijken voor iedereen die Prime Video heeft.Bron: Variety

Lees meer over: The Lord of the Rings, The Rings of Power, Prime Video, Amazon

Populair nieuws