search

Ons nieuws van dinsdag 23 augustus 2022

Geheime boodschap in Walter White-scène 'Better Call Saul'
Series / Nieuws

Geheime boodschap in Walter White-scène 'Better Call Saul'

De laatste scène van Walter White in Better Call Saul bevatte een geheime boodschap.

De laatste verschijning van Bryan Cranston als Walter White in Better Call Saul bevatte een geheime boodschap gerelateerd aan Jesse.

Het klinkt eigenlijk raar om Walter White en Better Call Saul in één zin te noemen. Hoewel de twee in hetzelfde universum te vinden zijn, hadden we Walter White namelijk nog nooit in Better Call Saul gezien. Tot enkele afleveringen geleden, toen we het hoofdpersonage uit Breaking Bad voor het eerst zagen.

Geheime boodschap Walter White
Ook in de laatste aflevering van Better Call Saul dook Walter White nog eens op, ditmaal écht voor de laatste keer. In de scène, die hij in een kelder doorbrengt met Saul Goodman terwijl ze beide op transportatie wachten naar een nieuw leven met een nieuwe identiteit, hebben de twee het over een tijdmachine. Wat zouden ze ermee doen?

Walter White neemt de vraag echter niet serieus. Als echte scheikundige legt hij uit waarom een tijdmachine onzin is, en daagt hij Saul uit de échte vraag te stellen: waar heb je het meeste spijt van?

Walt denkt er even over na, maar uiteindelijk geeft hij aan het meeste spijt te hebben van het feit dat hij het bedrijf Grey Matter heeft verlaten. Het bedrijf dat hij met zijn vrienden startte is namelijk nu een miljardenbedrijf geworden.

Voordat hij dit verhaal vertelt, raakt hij echter kort even zijn horloge aan. De horloge die hij van Jesse Pinkman heeft gekregen. Op dit moment in de tijdlijn, tussen aflevering 14 en 15 van seizoen 5 van Breaking Bad, heeft Walt Jesse voor dood achtergelaten bij de neo-nazi's die tevens Walts geld gestolen hebben.

Duidelijk heeft de criminele mastermind spijt van zijn acties! Later zien we hoe Walt Jesse besluit te redden, en de rest is geschiedenis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 topseries op Netflix die grijs worden gekeken
Series / Netflix Kijktip

3 topseries op Netflix die grijs worden gekeken

Deze drie series blijven aan kop van de Nederlandse Netflix Top 10.

Netflix houdt de Nederlandse kijkers zoet met deze topseries, die al voor langere tijd in de Netflix Top 10 staan. Dit zijn de drie series, die nu bovenaan de lijst in de top 3 staan!

Weet wel dat van The Sandman natuurlijk het eerste seizoen razend populair is, aangezien er pas één seizoen gemaakt is. Bij de twee latere opties zijn er onlangs nieuwe seizoenen uitgekomen die grijs gekeken worden, dus is het aan het raden om alsnog te beginnen met seizoen 1 voor nieuwe kijkers.

The Sandman | Kijk nu! | 11 afleveringen
Een tovenaar die de Dood wil vangen om te onderhandelen over het eeuwige leven, vangt in plaats daarvan haar jongere broer Dream. Uit angst voor zijn veiligheid houdt de tovenaar hem tientallen jaren gevangen in een glazen fles. Na zijn ontsnapping gaat Dream, ook bekend als Morpheus, op zoek naar zijn verloren krachtvoorwerpen.



Manifest | Kijk nu! | 3 seizoenen
Een verkeersvliegtuig duikt plotseling weer op na vijf jaar vermist te zijn geweest. Terwijl de mensen aan boord in de maatschappij re-integreren, ervaren ze leidende stemmen en visioenen van gebeurtenissen die nog moeten plaatsvinden, en al snel ontvouwt zich een dieper mysterie.



Virgin River | Kijk nu! | 4 seizoenen
Melinda Monroe reageert op een advertentie om als verpleegster te gaan werken in het afgelegen Californische stadje Virgin River en ontdekt dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht. Ze zal eerst zichzelf moeten leren te genezen voordat ze van Virgin River haar echte thuis kan maken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Alma'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Alma'

Dit spannende en intrigerende Spaanse horrordrama dijt gaandeweg qua thematiek en omvang steeds meer uit.

Regie: Kike Maí­llo, Sergio G. Sanchéz | Cast: Mireia Oriol (Alma/Lara), ílex Villazán (Tom), Pol Monen (Bruno), Javier Morgade (Martí­n), Nil Cardoner (Roque), Marí­a Caballero (Diana), Claudia Roset (Deva), e.a. | Aantal afleveringen: 9 | Speelduur: 40-59 minuten | Jaar: 2022

In de eerste aflevering van de spannende Spaanse horrorserie Alma vindt na twintig minuten vindt een heftig en voor de personages allesbepalend busongeluk plaats. Wanneer de chauffeur op de mistige weg in de Noord-Spaanse bergen uitwijkt voor een schim, verliest hij de controle over het stuur en stort de bus vol scholieren het ravijn in. Van binnenuit ben je als kijker medepassagier van het onheilsvoertuig. Benen raken bekneld, tieners worden naar buiten geslingerd en er wordt zelfs een meisje onthoofd.

Deze heftige en expliciete materie zou erop kunnen duiden dat we hier te maken hebben met iets origineels en aangenaam ongebruikelijks. De serie van Sergio G. Sanchéz, bekend van genrespeelfilms als El Orfanato, zou weleens een prettige en onconventionele uitzondering kunnen zijn op de vele rechttoe-rechtaan horrordrama's die het Netflix-aanbod vullen. Deze serie, die ook bekendstaat onder de Engelse titel The Girl in the Mirror, ontvouwt een steeds breder wordend spectrum en gaat erin als koek.

Wat begint als een middelbareschooldrama met catastrofale gevolgen, mondt uit in een steeds complexer verhaal dat aanhaakt bij lokale folklore en mythologie over een eeuwenoude entiteit die een plan heeft met de jongeren. De aftrap voor het genoemde ongeluk is nog vrij overzichtelijk. Aan het einde van hun schoolperiode is een groep vrienden afgereisd naar een hostel in de bergen. Ze spelen spelletjes, maar met name hoofdpersoon Alma heeft nog ontzettend veel moeite met de dood van haar tweelingzus Lara. Het is een onderwerp dat men angstvallig tracht te vermijden.

Na het dodelijke ongeluk is alles anders. Alma belandt in het ziekenhuis en lijdt aan een ernstige vorm van geheugenverlies. Ze moet haar rechteroog afgedekt houden. Na het ontslag uit het ziekenhuis proberen Alma's ouders haar langzaam te leren wennen aan haar oude leven, terwijl de dood van Lara zo lang mogelijk wordt vermeden. Alma ziet echter vreemde schimmen die haar wat duidelijk proberen te maken, maar haar ook de stuipen op het lijf jagen. Als ze erachter komt dat ze niet de enige is met deze ervaring, gaat ze met haar vrienden op onderzoek uit.

Het kan haast niet anders dan dat het busongeluk kwade opzet was van een mysterieuze kracht. Langzaamaan wordt duidelijk dat de ervaringen van Alma en haar vrienden onderdeel zijn van een groot en onbekend universum. Daarin schuilt zowel de kracht als de zwakte van deze mystery-horrorserie: de thematiek wordt gaandeweg steeds uitgebreider en complexer, terwijl iedereen in Alma's omgeving er wel iets mee te maken heeft. Alma schiet daarmee alle kanten ook, maar gelukkig ook de onverwachte. Jammer alleen dat het persoonlijke drama, dat vooral in de beginfase een uiterst sterke troef vormt, hieronder moet lijden.

Veel van de negen afleveringen van Alma beginnen met de uiteenzetting van een oud verhaal gestoeld op volksvertellingen, die alvast een inkijkje geven in wat we die aflevering mogen verwachten. Dat niemand vraagtekens zet bij de onwaarschijnlijke en bovennatuurlijke verwikkelingen, is op zijn zachtst gezegd merkwaardig. Toch storen deze schoonheidsfoutjes nauwelijks. Sanchéz begaat onherbergzame en onbekende wegen en laat subthema's als de liefde tussen twee jongens feilloos opgaan in grotere thematiek als de emotionele en psychologische ontwikkeling van jonge adolescenten en de dunne scheidslijn tussen leven en dood en alles hier tussenin.

Bij vlagen is Alma retespannend en zelfs erg naar. Elke nieuwe toevoeging aan Sanchéz' universum voelt logisch en plausibel, ook wanneer die dat eigenlijk helemaal niet is. Verschillende invalshoeken en gezichtspunten completeren het geheel, zonder dat het overvol aandoet. De negende aflevering eindigt met een enorme cliffhanger. Een tweede seizoen lijkt niet alleen onvermijdelijk, maar is tevens iets om halsstarrig naar uit te kijken.

★★★★☆

Alma is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft huiveringwekkende horrorserie 'Devil in Ohio' eerste trailer
Series / Nieuws

Netflix geeft huiveringwekkende horrorserie 'Devil in Ohio' eerste trailer

De gloednieuwe horrorserie is binnenkort te streamen op 's werelds grootste streamingdienst...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van horrorseries maken zich op voor het verschijnen van de gloednieuwe horrorserie genaamd Devil in Ohio. De serie wordt op 2 september gelanceerd op streamingdienst Netflix, maar we krijgen nu al een voorsmaakje.

De verwachtingen staan hooggespannen rond de serie Devil in Ohio. Dat hoeft ook niet te verbazen, want de eerste beelden die we te zien hebben gekregen deden al het beste vermoeden. Nu heeft ook Netflix een officiële trailer de wereld ingestuurd die ons toch even flink op het puntje van onze stoel doet belanden.

Mysterieuze sekte
De serie Devil in Ohio vertelt ons het verhaal van een jong meisje dat er blijkbaar in zou zijn geslaagd om te ontsnappen uit de klauwen van een mysterieuze sekte. Het meisje slaagt erin om de bewoonde wereld te bereiken waar ze opgevangen wordt door Dr. Suzanne Mathis. Al snel komt het leven van de dokter echter flink op zijn kop te staan.

Wanneer we een blik werpen op de cast van deze gloednieuwe horrorserie zien we daar meteen de naam in opduiken van actrice Emily Deschanel. Zij is natuurlijk vooral bekend omwille van haar rol in de serie Bones.

Devil in Ohio is vanaf 2 september te bekijken op streamingdienst Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een mooi voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
ABC kondigt 'The Good Doctor' spin-off aan
Series / Nieuws

ABC kondigt 'The Good Doctor' spin-off aan

De spin-off is misschien niet meteen wat je in eerste instantie zou verwachten...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor alle fans van de populaire serie The Good Doctor. ABC heeft namelijk bekend gemaakt dat er een spin-off van de reeks zal verschijnen. De spin-off kreeg de naam The Good Lawyer en draait aldus rond advocaten die de dokters in het ziekenhuis bijstaan.

Meer concreet zal The Good Lawyer het verhaal vertellen van Joni, een twintiger die lijdt aan de aandoening OCD (obsessieve compulsieve stoornis). Tegelijkertijd wordt ze echter bestempeld als een uitstekend advocaat.

Uiteindelijk wordt Joni aangesteld om de verdediging op zich te nemen van Dr. Shaun Murphy die geconfronteerd wordt met juridische problemen.

Eerste kennismaking
Het personage van Joni zal worden geïntroduceerd in het zesde seizoen van The Good Doctor dat men momenteel nog aan het opnemen is. Dat geldt overigens ook voor de advocate Janet. Zij is een intelligente advocate die reeds beschikt over meer dan 30 jaar aan ervaring.

Wanneer we de lancering van The Good Lawyer precies mogen verwachten werd tot dusver door ABC nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max gecrasht door te veel kijkers 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

HBO Max gecrasht door te veel kijkers 'House of the Dragon'

Houden de problemen dan nooit op voor de succesvolle, maar geplaagde streamingdienst?

Na jaren van ontwikkeling is de eerste aflevering van Game of Thrones-spinoff House of the Dragon nu eindelijk te bekijken via HBO Max. De interesse bleek echter dusdanig groot (althans in Amerika) dat veel mensen een foutmelding kregen toen ze de serie wilden streamen.

Dergelijke voorvallen deden zich ook vaker voor tijdens het laatste seizoen van Game of Thrones, dus op Twitter was de kritiek niet mals. HBO Max reageerde als volhgt op al deze kritiek:

"We zijn ons ervan bewust dat sommige gebruikers momenteel problemen ondervinden. Probeer de app te sluiten en deze opnieuw op te starten om te kijken of dit helpt. Als er dan nog problemen zijn, horen we dit graag van je."

In wilde wateren
De crash van de HBO Max-dienst komt na een aantal weken van allerhande gedoe rondom de fusie van Warner Brothers en Discovery. Naast het feit dat er verschillende projecten werden geschrapt en veel oude shows zijn verwijderd, zijn er bij HBO Max ook een hoop ontslagen gevallen.

HBO Max heeft inmiddels in een verklarende update laten weten dat House of the Dragon met succes door miljoenen HBO Max-leden is gekeken. Er wordt hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat een crash zoals gisteren niet meer voorkomt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vette trailer 'Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return'
Series / Nieuws

Vette trailer 'Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return'

Nu de hele serie beschikbaar is, krijgen we binnenkort een uitgebreide blik achter de schermen.

Disney+ heeft via een aankondiging op sociale media een trailer onthuld voor Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return, een documentaire die fans laat zien hoe de nieuwste Star Wars-serie tot stand is gekomen.

De docu is een van een aantal speciale releases op Disney+ Day. Zo wordt bijvoorbeeld ook Thor: Love and Thunder op deze dag gedeeld om te streamen.

De bijzondere docu, die de lengte van een speelfilm zal hebben, een uitgebreide blik achter de schermen van de peperdure serie van Lucasfilm.

[b]Oneindigde stroom Star Wars[/i]
En gezien het feit dat Star Wars: Andor een paar weken is uitgesteld, hebben Star Wars-fans toch niet iets om in de tussentijd te kijken.

Bekijk hieronder de trailer voor Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return:



Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return is vanaf 8 september te streamen via Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Nada Suspeitos'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Nada Suspeitos'

Als de drie vrouwen van een criminele rijkaard op zoek gaan naar antwoorden, wordt hij plotseling vermoord.

Regie: César Rodrigues | Cast: Paulo Tiefenthaler (Jorginho), Marcelo Médici (Charles), Gi Uzêda (Yara), Dhu Moraes (Bete), Silvero Pereira (Aquila), Fernanda Paes Leme (Patricia), Romulo Arantes Neto (Maurí­cio), Thati Lopes (Thyellen) e.a. | Aantal afleveringen: 9 | Speelduur: 26-34 minuten | Jaar: 2022

De drie vrouwen van Jorginho Peixoto komen er tijdens een gezamenlijk diner in zijn luxueuze landhuis achter dat zij en hun familieleden door deze Braziliaanse rijkaard zijn gebruikt om zijn geld wit te wassen. Hun beautysalon, liefdadigheidswerk voor de kerk, bankrekeningen in Zwitserland: letterlijk alles heeft hij zich toegeëigend of gebruikt om zijn eigen dubieuze zaakjes te verdoezelen. Wanneer ze op zoek gaan naar antwoorden, wordt de man plots dood gevonden.

In de komische misdaadserie Nada Suspeitos brengt iedere aflevering ons iets dichter bij het antwoord op de vraag wie verantwoordelijk is voor Jorginho's dood. Hierbij komen alle mogelijke opties aan bod. Alle personages hebben namelijk wel iets tegen Jorginho en niemand rouwt om zijn dood. De ietwat onhandige rechercheur Charles probeert de zaak tot op de bodem uit te zoeken, maar steeds wanneer hij denkt op het juiste spoor te zitten, blijkt hij er toch weer naast te zitten. Gelukkig krijgt hij hulp van de jonge Yara, die veel slimmer te blijkt zijn en meer in de gaten heeft.

Hoewel de moord op Jorginho het uitgangspunt is, neemt Nada Suspeitos neemt de misdaad met een korreltje zout en spelen de onderlinge relaties tussen de drie vrouwen en hun familieleden spelen een belangrijkere rol. Leugens, intriges en liefdesaffaires zetten de onderlinge banden onder spanning, resulterend in een humoristisch scenario om van te smullen. Verwacht dus geen diepgaand verhaal of spannende thriller, maar een komische, temperamentvolle serie met goed doordachte humor.

De drie vrouwen zijn totaal verschillende types: een gelovige jonge katholieke, een afro-Amerikaanse bourgondische en een westerse snobistische vrouw, die vooral op zijn geld uit is. Gooi hier een goed gekozen cast en het nodige Braziliaanse temperament bij en je hebt een rijk gemêleerd entourage dat ervoor zorgt dat er altijd wat te beleven is.

Tegen het einde krijgt de serie krijgt een ietwat serieuzere verrassende wending als blijkt wie Jorginho heeft vermoord. Deze wending zie je als kijker zeker niet aankomen, maar is wel zeer geloofwaardig neergezet. En zoals te verwachten valt, wordt nog het een en ander opengelaten, waardoor een vervolg zeker tot de mogelijkheden behoort.

★★★☆☆

Nada Suspeitos is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-opfrisser voor de hooggespannen 'House of the Dragon'-serie!
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-opfrisser voor de hooggespannen 'House of the Dragon'-serie!

Hoe zat dat ook alweer met al die draken en blonde mensen? Fris je geheugen snel op met deze recap.

Het einde van Game of Thrones is alweer een behoorlijke tijd geleden, dus het is erg begrijpelijk dat veel details van de immense wereld van Westeros, met alle Huizen, intriges en veldslagen, je ontschoten zijn. Geen zorgen, want hieronder kan je een snelle recap vinden van alles wat je moet weten om te kunnen starten met House of the Dragon!

In de serie gaan de kijkers driehonderd jaar terug de tijd in. Voordat Daenarys Targaryen namelijk de 'Mother of Dragons' werd, heerste Huize Targaryen in eerdere eeuwen al over Westeros. Hun controle op draken hielp er natuurlijk een handje bij om voor langere tijd op de Iron Throne te kunnen zetelen.

In de nieuwe serie van HBO zullen deze fantastische dieren weer veelvuldig te zien zijn in een oudere strijd om de Iron Throne - ditmaal tussen verschillende nazaten uit hetzelfde Huis.

Een snelle recap om te kunnen beginnen aan House of the Dragon
Het YouTube-account Alt Shift X maakte een handige recap-video, waarin in vogelvlucht de geschiedenis van Westeros en de positie van de Targaryens daarin wordt uitgelegd.

Bekijk hieronder de nuttige video. Op HBO Max kan nu de eerste aflevering van House of the Dragon gevonden worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon' is één van de duurste series ooit gemaakt!
Series / Nieuws

'House of the Dragon' is één van de duurste series ooit gemaakt!

Warner Bros. Discovery zet in op een enorm succes van de Game of Thrones-serie.

Het is voor Warner Bros. Discovery van groot belang dat de Game of Thrones-prequelserie gaat slagen en goed bekeken gaat worden. De zender heeft namelijk een enorme bak met geld aan de promotie van de serie besteed.

De maar liefst 100 miljoen dollar die wordt uitgegeven aan media en reclame komt bovenop de 200 miljoen dollar productiekosten. Los van de marketingkosten kost de serie dus 20 miljoen per afleveringen.

Niet de duurste serie
Maar er zijn nog meer series die erg prijzig zijn. Een snel overzicht van de duurste series, met de kosten per aflevering:

- MCU-series op Disney+: circa $25 miljoen
- The Pacific: 20 miljoen per aflevering
- The Mandalorian / The Book of Boba Fett: $15 miljoen
- Game of Thrones: $15 miljoen
- The Morning Show: $15 miljoen
- See: $15 miljoen
- The Crown: $13 miljoen
- ER: $13 miljoen
- Band of Brothers: $12,5 miljoen
- Friends: $10 miljoen
- The Get Down: $10 miljoen
- Rome: $10 miljoen
- Westworld: $9 miljoen

In bovenstaande cijfers is de serie The Lord of the Rings: The Ring of Power niet meegenomen. Die serie zou een budget hebben gekregen van $1 miljard. Het is onduidelijk over hoeveel afleveringen dit wordt uitgesmeerd en in dat bedrag zit ook de $250 miljoen die is betaald om de serie te mogen maken.

Het is in ieder geval duidelijk dat de Game of Thrones-franchise het paradepaardje van HBO en HBO Max moet blijven. Vanaf vandaag staat de eerste aflevering op HBO Max Nederland.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Officieel: 'Thor: Love and Thunder' snel op Disney+
Films / Nieuws

Officieel: 'Thor: Love and Thunder' snel op Disney+

Begin volgende maand verschijnt de nieuwste Marvel-film op de streamer van Disney.

Disney+ is binnenkort weer een Marvel-film rijker. Tijdens Disney+ Day komt namelijk de recente bioscoopfilm Thor: Love and Thunder beschikbaar op de streamer en dat is toch vrij snel na de bioscooprelease.

Disney+ Day vindt plaats op 8 september en naast de film verschijnt op de streamingdienst ook de docu Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder, zoals die altijd verschijnen voor de MCU-films en series.

In de docu zie je Taika Waititi, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale en Tessa Thompson. Ze onthullen de geheimen achter de creatie van Thor: Love and Thunder.

Door middel van diepgaande interviews met cast en crew, samen met onbewerkte, ongeziene beelden van de set en daarbuiten, doet Marvel Studios Assembled een boekje open over de vierde speelfilm van de God van de Donder.

Vanaf 8 september op Disney+
Thor: Love and Thunder is de 29e film in het Marvel Cinematic Universe en verscheen op 6 juli in de Nederlandse bioscopen. De $250 miljoen kostende superheldenfilm werd wat magertjes ontvangen in vergelijking met de andere films in de succesvolle Marvel-reeks.

Tot op heden werd er een kleine $750 miljoen wereldwijd opgehaald. Dat is nog altijd ruim $100 miljoen minder dan Thor: Ragnarok ophaalde in 2017.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Lord of the Rings'-serie zowaar in de bioscopen
Series / Nieuws

'The Lord of the Rings'-serie zowaar in de bioscopen

Amazon pakt groots uit om de grote Prime Video-serie aan de man te brengen.

Op 2 september start op Prime Video de serie The Lord of the Rings: The Ring of Power. Amazon heeft er echter baat bij dat de serie groots aftrapt en komt nu met een flinke stunt. De serie trapt wereldwijd af in de bioscoopzalen.

In de States, maar ook in ieder geval het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Argentinië, Colombia, Australië en Nieuw-Zeeland, zijn de eerste twee afleveringen twee dagen voor de release op Prime Video op het witte doek te zien.

De reden mag duidelijk zijn. Amazon betaalde vele miljoenen voor de rechten en gaf de serie een enorm productiebudget. The Ring of Power moet heel wat nieuwe abonnees naar Prime Video trekken.

The Ring of Power in de bioscoop
De stunt is waarschijnlijk van korte duur. Volgens Variety vinden de vertoningen plaats op 31 augustus, twee dagen voor de release op de streamer. De gelukkige fans die aanwezig kunnen zijn, zien de eerste twee afleveringen op het grootste scherm.

Vanaf 2 september is The Lord of the Rings: The Ring of Power te bekijken voor iedereen die Prime Video heeft.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Razendsnelle start voor seizoen 4 van 'The Boys'
Series / Nieuws

Razendsnelle start voor seizoen 4 van 'The Boys'

De opnames starten lekker snel zodat we waarschijnlijk volgend jaar al seizoen 4 zien.

De camera's voor het vierde seizoen van The Boys draaien alweer en dat is uiteraard goed nieuws voor de fans. Het sterke derde seizoen verscheen in juni en juli dit jaar op Prime Video en hopelijk hoeven we dit keer geen twee jaar te wachten op een nieuw seizoen.

Het is acteur Antony Starr, die uiteraard de maniak Homelander speelt, die het nieuws deelde. Hij plaatste een foto van seizoen één met daarop Black Noir (Nathan Mitchell), Homelander (Starr), Queen Maeve (Dominique McElligott), A-Train (Jessie T. Usher), Starlight (Erin Moriarty), the Deep (Chace Crawford) en Translucent (Alex Hassell), alias The Seven.



Opnames seizoen 4 van The Boys gestart
Ook showrunner Eric Kripke plaatste een berichtje met de titel van de eerste aflevering "Department of Dirty Tricks".



Actrice Karen Fukuhara plaatste op Instagram een bericht. "Gek dat we aan ons 4e seizoen beginnen. Voor degenen die zijn blijven hangen, bedankt," aldus de Suup.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze intense misdaadserie knalt Netflix Top 10 binnen
Series / Netflix Kijktip

Deze intense misdaadserie knalt Netflix Top 10 binnen

Deze grimmige serie bijt zich vast in de internationale Netflix Top 10.

De Zuid-Koreaanse misdaadserie A Model Family staat pas sinds 12 augustus op Netflix, maar toont zichzelf razend populair over de hele wereld. De familie, waar de serie over verhaalt, blijkt alles behalve een voorbeeldfunctie te hebben als ze betrokken raken bij een drugskartel. Overweeg of de serie anders wat voor jou is!

De synopsis van de serie luidt: "Na het onwetend stelen van geld van een kartel, ondervindt een platzakke professor wat de enige manier is om zijn gebroken familie te redden: werken als een drugskoerier."

De Aziatische serie lijkt in de synopsis verbazingwekkend veel op Breaking Bad, maar weet heel goed een eigen twist te geven aan het idee van een docent, verwikkeld in de drugswereld.

Een nieuwe plek in de internationale Top 10
In de eerste week dat de serie online kwam, schoot die al de internationale Netflix Top 10 binnen voor niet-Engelstalige series. Met 7 miljoen kijkuren wereldwijd op de teller, is de kans aanzienlijk dat de serie nog wel langer daar zal blijven.

Bekijk de trailer van de heftige serie hieronder. Het eerste seizoen van A Model Family is nu te vinden bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lily-Rose Depp heeft zwak voor The Weeknd in 'The Idol'
Series / Trailer

Lily-Rose Depp heeft zwak voor The Weeknd in 'The Idol'

Een nieuwe, rauwe teaser is uit van de serie met Lily-Rose Depp en The Weeknd in een bijzonder ongezonde relatie.

Een nieuwe teaser van HBO's The Idol is net uit, en biedt een nog betere blik op de verziekte relatie, die Lily-Rose Depp en Makkonen Tesfaye (aka The Weeknd) in de serie aan zullen gaan. Bekijk de teaser hieronder!

De HBO-serie is bedacht door meerdere mensen, waaronder showrunner Sam Levinson, die eerder bekend werd met zijn werk bij tienerdrama Euphoria. Ook Makkonen Tesfaye schreef mee aan de serie, evenals Reza Fahim.

In de serie speelt Lily-Rose Depp, de dochter van Johnny Depp, de rol van een ontluikende zangeres, die onder de invloed komt te staan van een zelfhulpgoeroe in Los Angeles (Tesfaye).

The Idol is verder niet The Weeknd's eerste uitstapje naar film of televisie. Zo schreef en speelde de Grammy-winnaar in een aflevering van American Dad in 2020. Hij verscheen verder in de film Uncut Gems als een gefictionaliseerde versie van zichzelf.

De nieuwe teaser van The Idol
In de nieuwe teaser is er nieuw materiaal te zien van de staat, waar Tesfaye als zelfhulpgoeroe Depp in weet te brengen. Bekijk de teaser hieronder.



Een releasedatum is helaas nog niet bekend, maar de verwachting is dat de serie eind 2022 of begin 2023 online zal komen bij HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende 'The Sandman'-aflevering is enorm belangrijk
Series / Nieuws

Opvallende 'The Sandman'-aflevering is enorm belangrijk

Volgens de auteur van de beroemde stripboeken is de geanimeerde aflevering meer dan een geinige special.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De bonusaflevering van fantasyhit The Sandman verbaasde vele Netflix-kijkers, doordat de eerste helft ervan volledig geanimeerd was. Deze mix van liveaction en animatie is niet een eenmalige stunt, volgens auteur Neil Gaiman, maar zal nog voor een langere tijd invloed gaan hebben op de Netflix-serie.

De bonusaflevering was onorthodox te noemen, aangezien die verdeeld was in een geanimeerd en in een liveaction gedeelte. Het geanimeerde deel, genaamd A Dream of a Thousand Cats, kende de introductie van veel bekende acteurs in de serie, waaronder Neil Gaiman zelf als Kraai/Schedelvogel.

Ook andere bekenden waren te horen. Zo sprak David Tennant het personage Don in, en was Georgia Tennant te horen als Laura Lynn. Oplettenden konden verder Michael Sheen herkennen als Paul en Anna Lundberg als Marion.

Terugkeer in de toekomst van The Sandman
In een interview met Entertainment Weekly zei Neil Gaiman dat een deel van de deal, die hij maakte met een aantal van de stemacteurs, was dat het participeren in de geanimeerde aflevering niet zou uitsluiten dat ze later terug zouden kunnen komen in de rest van de serie.

Gaiman: "Ik had al met David Tennant en Michael Sheen gewerkt aan 'Good Omens', dus het was een eitje [om hen te regelen]. Ze zitten allebei in 'The Sandman' omdat ze van 'The Sandman' houden."

Hij vervolgde: "Het belangrijkste was dat we hen beiden moesten beloven dat als ze hun stemmen hieraan leenden, het niet betekende dat ze later niet konden terugkomen om in de serie te spelen. Dit was niet hun enige kans. Daar moesten ze allebei van gerustgesteld worden."

De speciale aflevering is nu te streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.