search
Netflix geeft huiveringwekkende horrorserie 'Devil in Ohio' eerste trailer
Series / Nieuws

Netflix geeft huiveringwekkende horrorserie 'Devil in Ohio' eerste trailer

De gloednieuwe horrorserie is binnenkort te streamen op 's werelds grootste streamingdienst...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van horrorseries maken zich op voor het verschijnen van de gloednieuwe horrorserie genaamd Devil in Ohio. De serie wordt op 2 september gelanceerd op streamingdienst Netflix, maar we krijgen nu al een voorsmaakje.

De verwachtingen staan hooggespannen rond de serie Devil in Ohio. Dat hoeft ook niet te verbazen, want de eerste beelden die we te zien hebben gekregen deden al het beste vermoeden. Nu heeft ook Netflix een officiële trailer de wereld ingestuurd die ons toch even flink op het puntje van onze stoel doet belanden.

Mysterieuze sekte
De serie Devil in Ohio vertelt ons het verhaal van een jong meisje dat er blijkbaar in zou zijn geslaagd om te ontsnappen uit de klauwen van een mysterieuze sekte. Het meisje slaagt erin om de bewoonde wereld te bereiken waar ze opgevangen wordt door Dr. Suzanne Mathis. Al snel komt het leven van de dokter echter flink op zijn kop te staan.

Wanneer we een blik werpen op de cast van deze gloednieuwe horrorserie zien we daar meteen de naam in opduiken van actrice Emily Deschanel. Zij is natuurlijk vooral bekend omwille van haar rol in de serie Bones.

Devil in Ohio is vanaf 2 september te bekijken op streamingdienst Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een mooi voorsmaakje.

Aanbevolen artikelen