search
De helden op het ijs keren terug maar één ster ontbreekt in nieuw seizoen van Disney's 'The Mighty Ducks: Game Changers'
Series / Nieuws

De helden op het ijs keren terug maar één ster ontbreekt in nieuw seizoen van Disney's 'The Mighty Ducks: Game Changers'

Binnenkort gaan we zien welke avonturen The Mighty Ducks aangaan in Disney's nieuwe seizoen.

Vorig jaar werd al bekend gemaakt dat The Mighty Ducks: Game Changers een nieuw seizoen zou krijgen. Inmiddels is er meer bekend over het aankomende tweede seizoen. Wat gaan de ijshockeyers doen? En wie keren er weer terug?

De meeste mensen die de films in de jaren 90 hebben gezien kunnen zich vast nog wel de groep kinderen herinneren die in de filmreeks The Mighty Ducks mee speelden. Een aantal van hen deden mee met het serie-vervolg op de films The Mighty Ducks: Game Changers. Ook in het tweede seizoen maken een aantal van hen weer hun opwachting. Echter ontbreekt er één grote ster.

Vertrek Emilio Estevez
Als men aan The Mighty Ducks denkt, dan denkt men vast gelijk aan acteur Emilio Estevez. De broer van bekende acteur Charlie Sheen was er vanaf het begin al bij maar helaas heeft hij aangekondigd dat hij het tweede seizoen niet zal terugkeren.

Men dacht aanvankelijk dat het aan principiële bezwaren omtrent de Covid-19 restricties lag dat Estevez niet meer mee wilde doen maar daar was niets van waar. Het was volgens hem een ouderwets conflict in de contractbesprekingen. Daarnaast waren er ook wat 'creative differences'.

Van het ijs naar de zon
Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste eindigde. Na de grote overwinning gaat het team op tour. Ze zullen zich inzetten bij een ijshockeyvereniging in Californië. Dit alles in hartje zomer. Op deze manier proberen ze zich meer te concentreren op het spel en minder zorgen te maken over hun schoolwerk.

The Mighty Ducks: Game Changers seizoen 2 zal vanaf 28 september online te bekijken zijn. Tot die tijd kan je het eerste seizoen nog eens bekijken op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen