search
Noodlot treft Cheryl in 'Riverdale' seizoen 7
Series / Nieuws

Noodlot treft Cheryl in 'Riverdale' seizoen 7

Het zevende seizoen lijkt nog heel wat spannends in petto te hebben voor de fans...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zevende seizoen van Riverdale wordt officieel het laatste van de populaire reeks. Dat was eerder reeds bekend. Het lijkt er naar uit te zien dat heel wat personages het nog zwaar te verduren gaan krijgen... waaronder ook Cheryl... misschien...?

Misschien wel de belangrijkste vraag die fans zich zullen stellen in de aanloop naar de lancering van het zevende seizoen van de reeks is of Cheryl de inslag van de komeet zal weten te overleven of niet. Dat gezegd hebbende speelt er in het zevende seizoen van de reeks uiteraard ook nog een ander element, namelijk de (omgekeerde) tijdssprong die zal worden gemaakt.

1955
Eerder raakte reeds bekend dat we in het zevende seizoen van Riverdale een sprong maken terug in de tijd. Dit meer bepaald naar het jaar 1955. Verder werd er ook al aangegeven dat niemand zich de komeetinslag zal herinneren. Dit met Jughead als enige uitzondering. Het zou dus zomaar kunnen dat niemand zich de heldendaad van Cheryl zal herinneren... ook zijzelf niet?

Naar alle waarschijnlijkheid hebben we het laatste van Cheryl in Riverdale dus nog niet gezien. Het zal in ieder geval wel uitkijken zijn naar de manier waarop haar personage terug in het nieuwe seizoen zal worden geïntroduceerd.

Wanneer het zevende seizoen van Riverdale precies te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend. De algemene verwachting is echter dat, dat ergens in het midden van het komende jaar 2023 zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen