search
Netflix voegt veel nieuwe films toe in september, waaronder erotische film over Marilyn Monroe

Netflix voegt veel nieuwe films toe in september, waaronder erotische film over Marilyn Monroe

Check hier alle nieuwe films die Netflix in de maand september nieuw toevoegt aan zijn aanbod.

Jim Pedd
Elke september zetten we voor je op een rij welke series je nieuw kunt verwachten op Netflix. Deze maand doen we ook de films.

Law Abiding Citizen (vanaf 1 september): Getraumatiseerd door de moord op zijn vrouw en dochter, onderneemt een rouwende man een wraakmissie.

Now You See Me (vanaf 1 september): Een groep slimme illusionisten is gespecialiseerd in het stelen van banken. Ze delen het geld uit aan hun publiek en weten intussen uit handen van de FBI te blijven.

Astérix: The Mansion of the Gods (vanaf 1 september): Asterix en Obelix nemen het op tegen Julius Caesar die probeert om hun dorp voor eens en altijd met de grond gelijk te maken.

End of the Road (vanaf 9 september): Moeder Brenda is onlangs weduwe geworden en vecht om haar gezin te beschermen tijdens een schrijnende reis als een moord en een vermiste zak geld hen in gevaar brengen.

I Used to Be Famous (vanaf 16 september): Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.

RED (vanaf 25 september): "Red" gaat over een gepensioneerd CIA agent, wiens rustige leventje op een dag verstoord wordt door een moordenaar die het op hem voorzien heeft.

Blonde (vanaf 28 september): Ana de Armas speelt de hoofdrol in dit gedurfde, fictieve portret van Hollywood-legende Marilyn Monroe. Gebaseerd op de bestseller van Joyce Carol Oates.

Verder zetten we de andere films die in september verschijnen ook op een rij.

VANAF 1 SEPTEMBER
Love in the Villa
Fenced In
Gek Van Geluk

VANAF 2 SEPTEMBER
The Festival of Troubadours

VANAF 6 SEPTEMBER
Diorama

VANAF 9 SEPTEMBER
No Limit

VANAF 12 SEPTEMBER
Anna

VANAF 14 SEPTEMBER
Broad Peak
The Catholic School

VANAF 16 SEPTEMBER
DO REVENGE
Jogi
Mirror, Mirror

VANAF 21 SEPTEMBER
The Perfumier

VANAF 23 SEPTEMBER
ATHENA
A Jazzman's Blues
Lou

VANAF 24 SEPTEMBER
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy

VANAF 30 SEPTEMBER
Rainbow
Anikulapo

Aanbevolen artikelen