'Modern Family'-maker komt met trailer van nieuwe hilarische komedieserie

In de serie, genaamd 'Reboot', zullen onder andere Keegan-Michael Key en Johnny Knoxville te zien zijn.

Mitchell van Vuren, 25 augustus 2022 06:00

Onlangs heeft Hulu de trailer voor hun nieuwe komedieserie Reboot gepubliceerd. De serie komt uit het brein van de bedenker van Modern Family, Steve Levitan. Bekijk de hilarische trailer hieronder!
In de serie Reboot zullen Keegan-Michael Key, Johnny Knoxville, Judy Greer, Rachel Bloom, Calum Worthy en Paul Reiser in de hoofdrollen spelen. De serie zal draaien om de reboot van een oude sitcom, afkomstig uit het begin van de jaren 2000.

De cast van de sitcom, genaamd ‘Step Right Up’, wordt opnieuw bij elkaar gebracht voor een reboot, en dat brengt voldoende drama met zich mee. Key speelt een pietluttige acteur, die het de show kwalijk neemt dat zijn carrière naar de knoppen is.

Verder speelt Knoxville een smerige cabaratier voor wie de show zijn enige echte acteerbaan wa. Greer is een meisje uit een klein stadje, wiens carrière daarna nooit echt van de grond is gekomen, en Worthy is een voormalig kindacteur die nooit echt volwassen is geworden. Reiser speelt de oorspronkelijke maker van de show, terwijl Bloom de schrijver achter de moderne versie speelt.

De nieuwe trailer van Reboot
Onlangs bracht Hulu de eerste trailer van de serie uit, die op hun platform zal worden gepubliceerd. Vanaf 20 september zal daar de serie te streamen zijn.

Bekijk de trailer hieronder.


Bron: Dark Horizons

Lees meer over: reboot, hulu, komedie, comedy series, Keegan Michael Key, Johnny Knoxville, Judy Greer

Populair nieuws