search
Houdt HBO Max wel de levenslange korting?
Series / Streaming-diensten

Houdt HBO Max wel de levenslange korting?

HBO Max en Discovery+ fuseren in 2024. Wat is de consequentie voor de levenslange korting?

HBO Max zal op een zeker moment fuseren met Discovery+. Wat voor consequenties dat heeft is nog niet bekend, want wordt het bijvoorbeeld een dienst die HBO gaat heten of Discovery? En wat zijn de gevolgen voor abonnees?

Een belangrijke vraag waar we mee zitten, is natuurlijk of de levenslange korting wel blijft. Bij lancering van HBO Max kon je 50 procent korting krijgen als je 'm in de eerste maand nam. Dat hield in dat je maar 2,99 euro per maand zou betalen voor een basisabonnement (in plaats van 5,99 euro) en 3,99 euro voor standaard in plaats van 7,99 euro.

Blijft die korting wel?
De korting is fors en ook een mooie. De vraag van een bezorgde abonnee op Twitter was dan ook wat de gevolgen van de fusie met Discovery+ zijn.

Blijft die korting wel staan? HBO Max reageert daar vooralsnog op met een geruststellend bericht:



Er is op dit moment dus nog niets definitief besloten, en het kan zijn dat dit verandert, maar het lijkt erop dat er geen plannen zijn om de levenslange korting weg te halen.

Dat zou natuurlijk ook een vrij heftige keuze zijn van de streamingdienst, want alle abonnees die er nu zijn stoot je daarmee best wel voor de borst. HBO Max en Discovery+ fuseren in 2024.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen