search
Deze 3 gloednieuwe Netflix-series wil je niet missen
Series / Netflix Kijktip

Deze 3 gloednieuwe Netflix-series wil je niet missen

Deze absolute hits mogen niet missen op jouw kijklijstje van Netflix.

Met deze drie topseries zit je weer voor even goed op Netflix. Of de serie staat net nieuw op Netflix, of er is net een nieuw seizoen uit, dus de kans is erg groot dat je er nog niks vanaf weet. Haal dus het maximale uit dat Netflix-abbonement en kijk of deze series bij jou passen!

Locke and Key | Kijk nu! | 3 seizoenen
Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de drie broers en zussen van de familie Locke, samen met hun moeder, naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Daar ontdekken ze dat het huis vol zit met magische sleutels die in verband kunnen worden gebracht met de dood van hun vader.



Echoes | Kijk nu! | 1 seizoen
Leni en Gina zijn een eeneiige tweeling die sinds hun kindertijd in het geheim van leven hebben gewisseld. Het hoogtepunt van deze uit de hand gelopen grap is hun dubbelleven als volwassenen, maar als een van de zussen wordt opgegeven als vermist vervalt hun perfect opgezette wereldje in volstrekte chaos.



Anatomy of a Scandal | Kijk nu! | 6 afleveringen
De Britse James en Sophie Whitehouse leven in een gelukzalige wereld. James is een minister in het parlement met een liefdevol gezin thuis - James' loopbaan lijkt zonder problemen voorspoedig beter en beter te worden. Totdat een schandalig geheim plotseling aan het licht komt. Advocate Kate Woodcroft heeft haar eigen plannen voor James, en haar vervolging dreigt Westminster, het huwelijk van het gelukkige stel en haar eigen persoonlijke achting te verscheuren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen