Deze gloednieuwe streamingfilms kwamen deze week uit

Filmnieuws - Bekijk hier een overzicht van alle streamingfilms, die bij de grote platformen uitkwamen!

Mitchell van Vuren, 27 augustus 2022 09:16

Wekelijks komen er een hoop streamingfilms online bij meerdere streamingdiensten. De redactie van SerieTotaal zet het weekoverzicht van vorige week voor je op een rijtje, gebundeld met de recensies van de collega’s bij FilmTotaal!
Samaritan | Prime Video | Kijk nu!
Terence Shea gaf de superheldenfilm met Sylvester Stone 3 uit de 5 sterren.

Hij deelde over de film: “‘Samaritan’ heeft alle elementen van een maffe actiefilm van veertig jaar geleden, deels bewust en deels onbewust. De productie is op sommige momenten redelijk knullig: scènes die lomp eindigen, hakkelige montage en gevechten die simplistisch in beeld zijn gebracht.”

Lees hier de volledige recensie.


The Assistent | Netflix | Kijk Nu!
Filmrecenst Arjan Welles gaf de film een magere 1 uit de 5 sterren.

Hij zei: “Deze Maleisische productie is ongeïnspireerd formulewerk met weliswaar een hoge productiewaarde, maar met eendimensionale personages. De vechtscènes zijn nog wel aardig uitgevoerd, maar blijken ingebed in veel voorspelbaarheden en nog meer onzinnigheden.”

Lees hier de volledige recensie.

Inside the Mind of a Cat | Netfllix | Kijk nu!
Van Naomi kreeg de film een nette 4 uit de 5 sterren.

Zij meldde: “‘Inside the Mind of a Cat’ kan niet anders worden omschreven dan een fijne, vrolijke spreekbeurt over katten.”

Lees hier de volledige recensie.

Katrina Babies | HBO Max | Kijk nu!
Filmrecensent Arjan Welles gaf de film een uitstekende 4 uit de 5 sterren.

Hij stelde: “Debuterend filmmaker Edward Buckles Jr. was dertien toen Katrina het leven van zijn familie, zijn vrienden en hemzelf compleet overhoopgooide. Voor de indringende documentaire ‘Katrina Babies’ interviewde de filmmaker mensen die ten tijde van de allesvernietigende orkaan tussen de drie en negentien jaar oud waren. Deze portretten laten een uiteenlopend beeld zien.”.

Lees hier de volledige recensie.

The Next 365 Days | Netflix | Kijk nu!
Zadok Samson van FilmTotaal was niet te spreken over deze hitsige, maar doodsaaie film en beoordeelde die met 1 uit de 5 sterren.

Hij vertelde: “Zo halverwege de film sijpelt het besef binnen dat er werkelijk niets van waarde gebeurt. Gewoon seks, slap gelul en nog meer seks, ondersteund door een zwoele soundtrack.”

Lees hier de volledige recensie.

Untold: The Rise and Fall of And1 | Netflix | Kijk nu!
Richard van FilmTotaal gaf de sportdocumentaire een mooie 3.5 uit de 5 sterren.

Hij vroeg zich af: “‘The Rise and Fall of AND1’ draait om de opkomst en ondergang van het alternatieve basketbalkledingmerk AND1, maar is dit onvertelde verhaal wel echt het vertellen waard?”

Lees hier de volledige recensie.

Fullmetal Alchemist: The Revenge of Scar | Netflix | Kijk nu!
Jip Strijpbos was niet te spreken over de anime-remake en gaf de film slechts 1 ster uit de 5 sterren.

Ze beargumenteerde: “Het verhaal gaat zo enorm van de hak op de tak dat het geheel totaal niet te volgen is, vooral niet voor nieuwkomers. Het lijkt alsof terugkerend regisseur Fumihiko Sori een stuk of twintig momenten die iconisch waren in de manga en anime heeft uitgekozen en deze in twee uur heeft proberen te proppen.”

Lees hier de volledige recensie.

Bron: FilmTotaal

Lees meer over: streaming, filmtotaal, The Assistent, the next 365 days, katrina babies, Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar, Untold The Rise and Fall of And1

Populair nieuws