3 epische series om in één ruk op Netflix te bingen

3 epische fantasyseries om op Netflix te bingen

Heb je 'The Sandman' en 'The Witcher' allang afgekeken? Geen zorgen, wij hebben nieuw fantasyvoer voor je!

Mitchell van Vuren, 28 augustus 2022 09:20

Met The Sandman zijn veel kijkers nog wel even zoet, maar wat moet je in hemelsnaam erna met al je tijd?! Voor deze fantasyfanaten zette de redactie van SerieTotaal weer enkele geweldige fantasyseries van Netflix op een rijtje. Ontdek hieronder of er iets voor jou tussen zit!
The Shannara Chronicles | Kijk nu! | 2 seizoenen

De Vier Landen, normaal een land van magie en vrede, wordt geconfronteerd met een bedreiging buiten de mens om: Demonen. Maar de bron van de magie, de magische boom die bekend staat als de Ellcrys, is stervende, en dus vervaagt de muur, die de mensen van de demonen scheidt.

Wanneer de beschermers die de boom verzorgen allemaal gedood worden, wendt de wijze Druïde Allanon zich tot Amberle, de laatst overgebleven leerling, om de boom te redden. Alleen zij kan het zaad van de Elfenboom naar het verre Bloedvuur brengen, om de Ellcrys te herplanten en de Demonen te stoppen.


Warrior Nun | Kijk nu! | 10 afleveringen

Nadat ze wakker is geworden in een mortuarium, ontdekt een tiener dat ze nu superkrachten bezit. Ooit was ze enkel een weeskind, nu is ze de uitverkoren Halo-draagster voor een geheime sekte van demonenjagende nonnen.


Ragnarok | Kijk nu! | 2 seizoenen

In deze moderne verbeelding van de Noorse mythologie in het heden worden de jongeren uit het fictieve stadje Edda gedwongen te reageren op extreme klimaatverandering. De wereld is aan het veranderen, en sommigen zouden kunnen beweren dat we op weg zijn naar een nieuwe Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.


Bron: -

Lees meer over: the sandman, ragnarok, the Shannara Chronicles, warrior nun, the witcher, netflix

Populair nieuws