Topacteur gevonden voor grote fantasyserie van Disney+

Schurk gevonden voor 'Spiderwick Chronicles'-serie

Christian Slater (We Can Be Heroes) wordt de schurk in de nieuwe fantasyserie.

Bram de Groot, 28 augustus 2022 10:01

Al een tijdje werkt Disney+ aan een nieuwe verfilming van de bekende The Spiderwick Chronicles-verhalen van Tony DiTerlizzi en Holly Black. Nu hebben we weer wat belangrijk nieuws. De serie heeft een bekend Hollywood-acteur aangetrokken.

Acteur Christian Slater, bekend van onder meer de Netflix-superheldenfilm We Can Be Heroes en de misdaadklassieker True Romance, is volgens Variety aangetrokken om de voornaamste slechterik te gaan spelen.

Spiderwick Chronicles-serie van Disney+
De serie volgt een familie die naar het huis van hun betovergrootoom verhuist en een wereld van feeën ontdekt die parallel aan die van hen bestaat. Slater zal schitteren als Mulgarath, een ogre-schurk met een onverzadigbaar verlangen om te consumeren.

Mulgarath wil de geheimen in 'Field Guide to the Natural World' van Arthur Spiderwick voor zichzelf hebben en gebruiken voor een duister plan dat zal helpen zijn honger te stillen.

Paramount Television Studios en 20th Television werken aan het project, met Aron Eli Coleite als showrunner. Kat Coiro is de regisseur van de eerste twee afleveringen en zal ook uitvoerend producent zijn.

De serie moet in 2023 verschijnen.


Bron: variety

Lees meer over: Spiderwick Chronicles, Disney, Christian Slater

Populair nieuws