search
Eerste veelbelovende details 'Horizon Zero Dawn'-serie van Netflix
Series / Nieuws

Eerste veelbelovende details 'Horizon Zero Dawn'-serie van Netflix

Opnieuw een megaserie voor de streamingdienst die oneindig geld lijkt te hebben.

Een aantal vroege details over de nieuwe Netflix-serie gebaseerd op PlayStation-franchise Horizon Zero Dawn zijn online geslopen. Lees hieronder wat we al weten over het grootse project.

Tijdens een gesprek met Tudum liet The Umbrella Academy-bedenker Steve Blackman een en ander los over wat hij van plan is met Horizon, maar ook dat hij een serie met de titel Orbital zal maken.

In de game Horizon Zero Dawn volgen we Aloy, een jonge buitenstaander die de mysteries achter de met robot-dinosaurussen gevulde post-apocalyptische wereld waarin ze leeft moet zien te ontrafelen.

Toen Blackman door Games Radar werd gevraagd hoe zowel Horizon als Orbital zullen verschillen van Umbrella Academy, reageerde hij als volgt:

"Horizon Zero Dawn en Orbital zijn aan de oppervlakte totaal verschillende series, maar ook totaal anders dan The Umbrella Academy. Een speelt duizenden jaren in de toekomst in een wereld die opnieuw gemaakt is door enorme machines. En de andere heeft ons huidige International Space Station als setting.

En wat betreft de personages en het bouwen van werelden is het duidelijk dat ik houd van personages die realistisch zijn, maar ook buitenstaanders. Buitenstaanders die hun plek in een wereld van conformiteit en structuur proberen te vinden."

Blackman bevestigde daarnaast dat Aloy, het hoofdpersonage uit de games, in de serie te zien zal zijn:

[i]"Het moge duidelijk zijn dat Aloy een hoofdpersonage in ons verhaal wordt. Michelle Lovretta, mijn schrijfpartner, en ik kunnen niet wachten om deze wereld tot leven te brengen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen