3 Netflix-series bomvol actie, die je per direct kan kijken!

Met deze series heb je je dagelijkse dosis geweld op je scherm weer gehad.

Mitchell van Vuren, 30-08-2022 06:37

In deze drie topseries zit meer dan voldoende actie om de honger naar geweld voor menig kijker te stillen. Bekijk hieronder of deze actieseries van Netflix een plekje in jouw kijklijstje verdienen!
The Guardians of Justice | Kijk nu! | 7 afleveringen
In een alternatief universum in 1987 wordt de wereld opgeschrikt door de zelfmoord van Marvelous Man, de buitenaardse superheld die voor lange tijd wereldvrede garandeerde. De burgerwacht Knight Hawk is de aangewezen persoon om een onderzoek naar de moord op Marvelous Man te starten.

De verdenking valt al snel op de Guardians of Justice - het superheldenteam dat Marvelous Man hielp oprichten en waar Knight Hawk deel van uitmaakt. Maar wie is de moordenaar?


Snowpiercer | Kijk nu! | 3 seizoenen
De serie speelt zich af zeven jaar nadat de wereld is veranderd in een bevroren woestenij, en draait om de overblijfselen van de mensheid, die in een gigantische, eeuwig rijdende trein wonen die de wereld rond blijft rijden.

Klassenoorlogen, sociale onrechtvaardigheid en de strijd om te overleven worden aan de kaak gesteld in deze meeslepende televisiebewerking van zowel de graphic novel als de populaire film van Bong Joon-Ho.


Seis Manos | Kijk nu! | 8 afleveringen
Mexico, eind jaren zeventig. De grensstad San Simon wordt geteisterd door het geweld van een bloeddorstig kartel. Chiu Lee Man, een Chinese immigrant die al lang op de vlucht is voor zijn verleden, heeft er een rustig bestaan opgebouwd, samen met drie weeskinderen die hij wegwijs maakt in martial arts.

Wanneer Chiu wordt vermoord in een golf van kartelgeweld, zweren zijn nu volwassen adoptiekinderen in opleiding om de moordenaars van hun mentor op te jagen en te strijden voor gerechtigheid. De drie vechters, Silencio, Isabela en Jesus - elk getraind in een unieke vorm van vechtsport - moeten een ongemakkelijke alliantie vormen met de politie om het kartel op te sporen en te vernietigen.


Bron: Netflix

Lees meer over: netflix, the guardians of justice, snowpiercer, Seis Manos

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in