search
Deze onvergetelijke serie stormt Netflix Top 10 binnen
Series / Netflix Kijktip

Deze onvergetelijke serie stormt Netflix Top 10 binnen

Wat begint als een middelbareschooldrama, mondt uit in een steeds complexer en intrigerender verhaal.

De serie The Girl in the Mirror staat nog geen week online, maar desondanks is de serie door het dak geschoten qua kijkcijfers. Terecht heeft de mysterieserie zijn plek gevonden in de internationale Netflix Top 10. Bekijk hieronder of de serie misschien iets is voor jou!

De Spaanstalige Netflix-serie heet in de originele taal Alma en verhaalt over het meisje Alma, dat betrokken is bij een busongeluk waar meer achter schuilt dan enkel een ongelukkig lot.

De synopsis luidt als volgt: "Na het verlies van haar geheugen in een bizar ongeluk, probeert Alma te ontrafelen wat er die dag is gebeurd om haar identiteit terug te krijgen."

Een puike 4 uit de 5 sterren voor de serie
Recensent Arjan Welles van SerieTotaal was zeker te spreken over de serie in zijn recensie en beoordeelde die met 4 uit de 5 sterren.

Welles: "Bij vlagen is 'Alma' retespannend en zelfs erg naar. Elke nieuwe toevoeging aan Sanchéz' universum voelt logisch en plausibel, ook wanneer die dat eigenlijk helemaal niet is. Verschillende invalshoeken en gezichtspunten completeren het geheel, zonder dat het overvol aandoet."

De serie prijkt nu op de negende plek van de internationale Netflix Top 10 voor niet-Engelstalige series. Bekijk of de Netflix-serie iets voor jou is, of kijk eerst naar de trailer van het eerste seizoen hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen