search
In MCU Phase 5 keert dit 'Hawkeye'-personage terug (en meer)!
Series / Nieuws

In MCU Phase 5 keert dit 'Hawkeye'-personage terug (en meer)!

Op de website Disney Latino stond het personage in een langer lijstje met personages die zullen terugkeren voor meer.

Voor het geval men zich zou afvragen of Hailee Steinfeld's Kate Bishop zou terugkeren naar het Marvel Cinematic Universe, heeft de website Disney Latino antwoorden paraat. Na haar debuut in de Disney Plus-serie Hawkeye zal zij namelijk officieel terugkeren in de MCU Phase 5!

De onthulling kwam aan het licht op de website Disney Latino, waarin Kate wordt genoemd in een artikel genaamd '5 Marvel superhelden die je moet kennen voordat je Phase 5 van het MCU ziet'.

Lees hier de hele vermelding: "Kate Bishop, een personage gespeeld door actrice Hailee Steinfeld, werd aan het publiek geïntroduceerd in de 'Hawkeye'-serie en is een van de leden van de Young Avengers in de stripboeken. De jonge vrouw is een bewonderaarster van Clint Barton/ 'Hawkeye' (Jeremy Renner) en besluit in zijn voetsporen te treden. Naast boogschutter is Kate ook een uitstekende vechter, met kennis van verschillende vechtsporten, en een uitstekende schermer."

Welke personages komen er verder terug in Phase 5?
Van veel van de andere helden, die werden genoemd in het artikel, wisten we al dat ze naar Phase Five zouden komen, zoals Alaqua Cox's Maya Lopez voor de Disney Plus-show Echo, en Iman Vellani's Kamala Khan, waarvan we weten dat ze zal verschijnen in de aankomende Captain Marvel-film, The Marvels.

Ook zal Charlie Cox' Matt Murdock te zien zijn, die zal debuteren in de show She-Hulk: Attorney at Law en zijn eigen Disney Plus-serie Daredevil zal leiden. Verder zal ook Dominique Thorn's Riri Williams opduiken, die haar debuut zal maken in Black Panther: Wakanda Forever (de laatste film van Phase Four) en haar eigen Disney Plus-serie krijgt, genaamd Ironheart.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen