search
3 geweldige hitseries die op Netflix een daverend succes zijn
Series / Netflix Kijktip

3 geweldige hitseries die op Netflix een daverend succes zijn

Deze drie series kregen een miljoenenpubliek en zijn wereldwijd hoog gewaardeerd.

Netflix behaalde met deze drie topseries enorme successen. Ontdekt zelf of je ze al kent of dat je misschien een nieuwe favoriet hebt voor de komende tijd!

You | Kijk nu! | 3 seizoenen
De serie volgt volgt het verhaal van Joe Goldberg, een manager van een boekhandel in New York, die na een ontmoeting met Guinevere Beck, een ambitieuze schrijfster, smoorverliefd op haar wordt.

Hij voedt zijn giftige obsessie over zijn nieuwe vlam met behulp van sociale media en andere technologieën om haar aanwezigheid te volgen en alle obstakels voor hun romance uit de weg te ruimen.



Inventing Anna | Kijk nu! | 9 afleveringen
Een journalist met veel te bewijzen onderzoekt de zaak van Anna Delvey, de op Instagram legendarische Duitse erfgename die de harten veroverde van de New Yorkers, en verder hun geld stal. Maar is Anna de grootste oplichtster van New York, of is ze gewoon de nieuwe verbeelding van de Amerikaanse droom?

Anna en de verslaggever vormen een duistere, maar grappige haat-liefdeverhouding terwijl Anna op haar proces wacht en de verslaggever tegen de klok vecht om de grootste vraag in NYC te beantwoorden: wie is Anna Delvey?



Extraordinary Attorney Woo | Kijk nu! | 16 afleveringen
In de serie volgen de kijkers het verhaal van de Zuid-Koreaanse Woo Young-woo (Park Eun-bin), een autistische advocate, die werkzaam is bij een groot advocatenkantoor. Advocate Woo heeft een eidetisch geheugen dat haar tot een briljante advocate maakt. Ze is in staat bijzonder veel wetten te herinneren om de beweringen van de advocaat van de tegenpartij te weerleggen en sterke argumenten op te bouwen om haar zaken te ondersteunen.

Omdat ze verschilt van haar collega's, wordt haar manier van communiceren in het begin door de meerderheid gezien als vreemd en onhandig. Maar gestaag laat de serie op een steeds meer innemende wijze zien hoeveel gangbare misvattingen er zijn over het gebrek aan sociale vaardigheden en emotionele intelligentie bij autisten

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen