De mooie Jennifer Connelly vindt nieuwe serie

De actrice uit Snowpiercer en Top Gun: Maverick speelt straks in Dark Matter.

Bram de Groot, 01-09-2022 10:18

De afgelopen periode zagen we de mooie actrice Jennifer Connellr in actie in de serie Snowpiecer op Netflix en de succesvolle bioscoopfilm Top Gun: Maverick. Binnenkort gaat ze aan de slag voor Apple TV+.
Connelly, die we kennen uit films als Labyrinth (1986), The Rocketeer (1991) en Dark City (1998) gaat een rol spelen in de serie Dark Matter. Ze zal te zien zijn naast Joel Edgerton in de negen afleveringen tellende sie die gebaseerd is op de roman van 'Blake Crouch'.

Dark Matter
Het verhaal volgt Jason Dessen (Edgerton), een natuurkundige en familieman die - op een avond terwijl hij door de straten van Chicago naar huis loopt - wordt ontvoerd naar een alternatieve versie van zijn leven. Het wonder verandert al snel in een nachtmerrie wanneer hij probeert terug te keren naar zijn realiteit te midden van het multiversum van levens die hij had kunnen leiden.

In dit labyrint van verbijsterende werkelijkheden begint hij aan een schrijnende reis om terug te keren naar zijn echte familie en hen te redden van de meest angstaanjagende vijand die je je kunt voorstellen: hijzelf.

Wanneer de serie moet verschijnen is nog niet bekend.

Bron: Variety

Lees meer over: Jennifer Connelly, Joel Edgerton, Apple TV, Dark Matter

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in