Amazon Prime Video neemt drastische beslissing voor 'The Rings of Power'

Het is echter niet voor het eerst dat het streamingplatform een dergelijke actie onderneemt...

Geoffrey Ketels, 05-09-2022 11:50

Amazon Prime Video heeft een opmerkelijke actie ondernomen voor haar gloednieuwe serie The Lord of the Rings: The Rings of Power. Het is voor abonnees van het streamingplatform namelijk niet langer mogelijk om een review achter te laten over de reeks.
Sinds enige tijd wordt de streamingdienst geplaagd door gevallen van review-bombing. Het betreft hier een fenomeen waarbij abonnees massaal een film of een serie slechts één ster geven. Op deze manier daalt de score van het project in kwestie natuurlijk snel behoorlijk drastisch.

Tolkien-fans
Ook The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt dus geplaagd door het fenomeen en dat is bij Amazon niet onopgemerkt gebleven. Het bedrijf koos er dan ook voor om de reviews voor de gloednieuwe reeks uit te schakelen.

Dat er zoveel haat is voor de nieuwe reeks is onder meer het gevolg van de teleurstelling van de keiharde Tolkien-fans. Onder meer zakte de score op de gespecialiseerde website Rotten Tomatoes reeds tot 38 procent. De reviews die daar te lezen staan zijn ook niet mals. Zo stellen verschillende reviews dat de serie een "belediging is voor de echte fans van de reeks".

Voor de eerste twee afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power geldt dat ze vanaf nu reeds te zien zijn op Amazon Prime Video. Elke vrijdag wordt er in de ochtend om 06h00 een nieuwe aflevering toegevoegd.

Lees meer over: The Lord of the Rings, The Rings of Power, The Lord of the Rings The Rings of Power, serie, series, Amazon, Prime Video

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos