search
Verbluffende Netflix-serie wint Emmy voor beste animatieserie
Series / Nieuws

Verbluffende Netflix-serie wint Emmy voor beste animatieserie

De verbijsterende scifi-serie bewijst zichzelf wederom van de bovenste plank.

Love Death + Robots heeft The Simpsons, Star Wars en meer verslagen om de Creative Arts Emmy voor Outstanding Short Form Animated Program te winnen! Met het derde seizoen, dat dit jaar op Netflix uitkwam, wist de serie wederom animatieliefhebbers voor zich te winnen en is daarvoor rijkelijk beloond!

Het was vooral opmerkelijk dat Alberto Mielgo, een van de belangrijkste makers uit het eerste seizoen, ook in seizoen 3 terug was gekomen. Daarvoor heeft hij de aflevering 'Jibaro' gemaakt, die voor een Emmy werd ingediend.

De concurrentie voor de Outstanding Short Form Animated Program Emmy was heftig, met uitblinkers zoals The Simpsons, Star Wars en zelfs een tekenfilmserie van The Boys. Alsnog wist Love Death + Robots de prijs veilig te stellen met de hulp van Mielgo, die dit jaar voor 'Jibaro' ook een Emmy verdiende voor Outstanding Individual Achievement .

De competitie tijdens de Emmy's
Naast Love Death + Robots waren verder de volgende series in de race voor de prijs: The Boys Presents: Diabolical van Prime Video, Robot Chicken van Adult Swim, Star Wars: Visions van Disney+ en When Billie Met Lisa van The Simpsons/Disney+.


De drie seizoenen van Love Death + Robots kunnen bekeken worden op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen