search
'Downton Abbey'-fans krijgen geweldig nieuws
Series / Nieuws

'Downton Abbey'-fans krijgen geweldig nieuws

De serie verdween kort uit het aanbod van streamingdienst Netflix, maar is nu alweer terug...

Wie nog niet eerder de tijd had gevonden om alle seizoenen van de Britse successerie Downton Abbey te bekijken voor ze van streamingdienst Netflix verdwenen op 14 augustus van dit jaar krijgt een herkansing. De reeks is namelijk nu alweer terug van weggeweest.

Aan het begin van de zomer verscheen het nieuws dat de populaire serie Downton Abbey uit het aanbod van streamingdienst Netflix zou worden verwijderd. Fans hadden tijd tot 14 augustus om de resterende afleveringen die ze nog moesten zien te bekijken.

De serie verdween op de net genoemde datum inderdaad uit het aanbod van Netflix, hetzij dan maar voor even. Ondertussen is ze namelijk alweer helemaal terug. Het is niet voor het eerst dat, dat gebeurt. Ook in 2017 was dat al even het geval.

Doorstart of niet?
Sowieso kan Downton Abbey op vandaag rekenen op heel wat hernieuwde interesse. Die hernieuwde interesse is onder meer het gevolg van het feit dat er geruchten zijn ontstaan dat er een doorstart van de serie zit aan te komen. Of dat ook daadwerkelijk zo zal zijn zal de toekomst moeten uitwijzen.

In ieder geval is er dus goed nieuws voor de fans, want zij kunnen hun favoriete serie gewoon terug verder kijken op streamingdienst Netflix.

Aanbevolen artikelen