search
Laatste kans om populaire dramaserie 'Downton Abbey' te streamen
Series / Nieuws

Laatste kans om populaire dramaserie 'Downton Abbey' te streamen

Volgende maand wordt de populaire serie uit het aanbod van Netflix verwijderd...

Geoffrey Ketels
Het merendeel van de mensen hebben de serie Downton Abbey ongetwijfeld reeds volledig gezien. Was het jouw bedoeling om dat echter tijdens deze vakantie te gaan doen? Dan moet je toch een beetje voortmaken!

Het aanbod van streamingdienst Netflix wordt op regelmatige basis uitgebreid met heel wat interessante (en minder interessante) titels. Daarnaast is het echter zo dat er ook regelmatig series en films uit het aanbod worden geschrapt. Ook deze zomer is dat niet anders.

14 augustus
Wie de serie Downton Abbey nog niet volledig heeft gezien en dat op streamingdienst Netflix nog wil doen krijgt daarvoor nog de tijd tot 15 augustus. Aan het einde van deze maand zal ook de serie Hinterland uit het aanbod van de streamingdienst worden geschrapt. Dat gebeurt op 30 juli.

Ook voor de kleinsten onder ons dient er rekening mee te worden gehouden dat er bepaalde (animatie)series geschrapt zullen worden. Zo zullen bijvoorbeeld De Smurfen verdwijnen op 11 augustus. Een dagje later volgt ook Rick and Morty.

Tot slot is er ook nog slecht nieuws voor de fans van de serie The Real Housewives of Beverly Hills. Ook voor wie deze serie nog wenst te bekijken geldt dat een beetje voortmaken belangrijk kan zijn. De realityserie verdwijnt immers van Netflix op 16 augustus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen