'She-Hulk: Attorney at Law'-acteur Tim Roth vertelt waarom hij terugkeert als Abomination

Hij is terug maar maar niet om de meest gangbare redenen.

Glenn Walsh, 05-09-2022 19:32

Veel acteurs zijn, worden of blijven onlosmakelijk verbonden met de Marvel Cinematic Universe. Het fictieve universum waarin alle live-action films en series verschijnen die gebaseerd zijn op werken van Marvel is door de jaren heen enorm uitgedijd. In het geval van Tim Roth is er sprake van terugkomst in het universum.
Hij speelde jaren geleden al de rol van Abomination in de film The Incredible Hulk (2008) en is nu weer teruggekeerd in de serie She-Hulk: Attorney at Law. Eigenlijk was er al een terugkeer omdat hij een hele korte cameo had in de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Maar deze rol was zo kort dat er niet echt gesproken kan worden over een terugkeer.

Een chaotische carrière
Als men Tim Roth echter vraagt naar zijn ervaring over de cameo is het antwoord kort: hij heeft geen idee. Hij kijkt namelijk niet naar werken waar hij in zit. Voor de terugkeer als Abomination in She-Hulk: Attorney at Law ging er een afspraak met Marvel Studios president Kevin Feige aan vooraf. Ideeën werden gewisseld en het sprak Tim Roth aan. Terugkomst was voor hem een soort van anarchistisch gevoel, hij houdt van een chaotische carrière.

Hij vond het ook leuk om terug te keren als Abomination maar dan dit keer tegenover een andere Hulk. Dat wil zeggen, in 2008 speelde hij tegenover Edward Norton in The Incredible Hulk en dit keer tegenover Mark Ruffalo in She-Hulk: Attorney at Law Hij had altijd al eens met Mark Ruffalo willen werken.

Tim Roth is als Abomination te zien in She-Hulk: Attorney at Law op Disney+.
Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: She Hulk, Tim Roth, Abomination, Edward Norton, Mark Ruffalo, Disney

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam