Wordt dit het eindgevecht van 'Stranger Things' seizoen 5?

Wordt dit de grote showdown van het vijfde seizoen van de populaire Netflix-serie?

Mitchell van Vuren, 06-09-2022 06:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Wordt een krachtmeting tussen Will en Vecna het hoogtepunt van het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things? Jamie Campbell Bower, de acteur van het notoire monster, hoopt vurig van wel.
Campbell Bower debuteerde in seizoen 4 bij de hitserie van Netflix als de krachtige telepathische schurk. De vraag is nog of Vecna ook weer te zien zal zijn in het vijfde seizoen van Stranger Things. Het laatste seizoen bevindt zich momenteel in een vroeg stadium van ontwikkeling.

Gedurende het tweede deel van seizoen 4 kon de kijker zien hoe Creel, oftewel Vecna, werd bedwongen door Eleven. Het monster slaagde erin om een gigantische poort naar de Upside Down te openen in het centrum van Hawkins, waarna Will waarschuwde dat Vecna zou terugkeren.

De wens van Jamie Campbell Bower
Tijdens een recent gesprek tijdens de podcast Happy Sad Confused, werd Bower gevraagd door gastheer Josh Horowitz met wie hij hoopte te mogen duelleren in het aankomende seizoen. En Bower had zijn antwoord meteen paraat.

Bower: "Ik zou graag" iets zien tussen Vecna en Will. Ik denk dat er onafgemaakte zaken zijn tussen de twee. Ik ben een grote fan van deze show, en ik weet van het Internet dat er mensen zijn die suggereren dat we Vecna al in seizoen 1 hebben gezien."

De verwachting is dat het laatste seizoen van de griezelserie zal verschijnen in 2024.

Bron: ScreenRant

Lees meer over: vecna, will, stranger things, netflix, Jamie Campbell Bower

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix