search
Gerucht: Verhaal van Supergirl nog niet geheel afgelopen
Series / Nieuws

Gerucht: Verhaal van Supergirl nog niet geheel afgelopen

Elizabeth Tulloch, ster uit 'Superman & Lois', bindt er geen doekjes omheen om deze collega te introduceren.

Na zes seizoenen zat het voor Melissa Benoist erop als de heldin van Supergirl, maar mogelijk zien we haar nog terug. Elizabeth Tulloch, ster uit Superman & Lois, liet zich namelijk ontglippen dat een cameo van de Girl of Steel mogelijk in het verschiet ligt.

Melissa Benoist eindigde haar tijd als Kara Danvers na het zesde en laatste seizoen van Supergirl, hoewel ze in interviews liet weten dat ze open stond om terug te keren als het Meisje van Staal in de toekomst.

Nu lijkt het erop dat een cameo in Superman & Lois mogelijk op de agenda staat, als men het commentaar van Elizabeth Tulloch op Fan Expo Canada mag geloven.

Elizabeth Tulloch op de Fan Expo
De actrice van Lois Lane zei aldaar: "We hebben dat gerucht over haar komst naar de serie niet gehoord. Ze heeft wel expliciet interesse getoond om het te doen, en ik weet dat we graag weer met haar zouden werken, en Grant [Gustin] ook, en alle anderen."

Dus, terwijl de recente geruchten waar Tulloch naar verwijst misschien niet veel betekenen, klinkt het wel alsof Benoist interesse heeft getoond om Kara opnieuw te spelen. Wat Tyler Hoechlin, de acteur van Superman, betreft, hij deelde vooral veel lof over zijn oude tegenspeelster.

Hoechlin zei over Benoist: "Melissa is geweldig lief, ze is de beste. Ik denk dat ze geboren is om die rol te spelen. Ik had zoveel plezier met mijn gastrol in de show! … Ze is echt de beste."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen