Deze bepalende 'Star Trek'-ster was bijna Captain America geweest?!

Voor de acteur kwamen er twee totaal verschillende filmische universa langs op zijn carrièrepad.

Mitchell van Vuren, 07-09-2022 07:54

Enkele jaren geleden was er behoorlijk veel stampij in de media wie Captain America zou gaan spelen in de MCU. Vele bekende namen deden auditie, maar een volledige lijst is nooit bekendgemaakt. Nu laat Ethan Peck, ook wel bekend als Spock, weten dat hij een van de kanshebbers was om de superheld te worden.
Voor de rol draaiden vele bekende acteurs mee in de competitie. Jensen Ackles was een populaire suggestie onder de fans, evenals acteurs als John Krasinski, Channing Tatum en Jon Hamm.

Een volledige lijst van namen die daadwerkelijk met Marvel Studios hebben gesproken over het spelen van Steve Rogers in Captain America: The First Avenger is nooit onthuld, maar we kunnen nu Ethan Peck tot hen rekenen.

Ethan Peck als de Captain
Hoewel de rol uiteindelijk naar Chris Evans zou gaan, bevestigde de ster uit Star Trek: Discovery en Star Trek: Strange New Worlds, waarin hij de bekende Spock speelt, dat hij een van de grote kanshebbers was. Dit onthulde de acteur op Atlanta's DragonCon.

Peck zei: "Ik heb een heleboel slechte en een paar goede [audities] gehad, denk ik. Maar zeker een aantal memorabele - ik zat in een kleiner aantal [acteurs] dat in aanmerking kwam voor Captain America vele jaren geleden, dat valt op."

Ook, zo verklapte hij: "" kwam ik dichtbij de rol van The Deep in 'The Boys'."

Bron: Comic Book Movie

Lees meer over: ethan speck, captain america, the boys, spock, star trek, mcu, chris evans

Populair nieuws