search
3 fantastische Netflix-series die je niet mag missen
Series / Netflix Kijktip

3 fantastische Netflix-series die je niet mag missen

Deze 3 topseries mogen niet missen op jouw kijklijstje op Netflix!

Soms kan het nog best lastig zijn om op Netflix uit te kiezen waarmee je je avonden moet gaan vullen. Daarom zet de redactie van SerieTotaal weer een paar tips op een rijtje voor drie keigoede Netflix-series, die zeker de moeite waard zijn!

First Kill | Kijk nu! | 8 afleveringen
Wanneer het tijd is voor tienervampier Juliette om haar eerste moord te plegen en haar plaats in te nemen in een machtige vampierfamilie, zet ze haar zinnen op het nieuw meisje Calliope in de stad, waar ze beiden wonen.

Maar, tot Juliette's verrassing, blijkt Calliope een vampierenjager, afkomstig uit een familie van beruchte jagers. Beiden ontdekken dat de ander niet zo makkelijk te doden is en, helaas, veel te makkelijk is om voor te vallen.



Lucifer | Kijk nu! | 6 seizoenen
Lucifer Morningstar, verveeld van zijn saaie leven in de hel, komt in Los Angeles wonen. Daar helpt hij de mensheid met al haar ellende door zijn krachten te gebruiken om de diepste verlangens van mensen naar boven te halen.

Tijdens een ontmoeting met een detective in zijn nachtclub (Lux) leidt een schietpartij tussen de detective en hem ertoe dat hij een LAPD-consultant wordt, en komt zo aan de andere kant van de wet te staan.



Black Lightning | Kijk nu! | 4 seizoenen
Jefferson Pierce heeft zijn keuze gemaakt. Hij heeft het pak en zijn geheime identiteit al jaren geleden aan de wilgen gehangen en probeert nu op een andere manier de gemeenschap te helpen: nu als schooldirecteur.

Maar de opkomst van een grimmige straatbende in zijn omgeving dwingt hem terug het harnas in. Om de schade van de criminelen te beperken, keert schoolhoofd Pierce terug als de broodnodige burgerwacht en DC-legende: Black Lightning.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen