Problemen? 'House of the Dragon' levert fors kijkers in

'House of the Dragon' levert fors kijkers in

House of the Dragon ziet vooral heel veel tv-kijkers verdwijnen in de derde aflevering.

Jim Pedd, 8 september 2022 15:06

House of the Dragon zag spectaculaire aantallen kijkers afstemmen op zijn eerste twee afleveringen. Maar dat sprookje kon, uiteraard, niet eeuwig duren.
Nielsen meldt weer nieuwe kijkcijfers en voor het eerst zien we de kijkcijfers van House of the Dragon terug vallen, sinds de première van de serie op 21 augustus. Aflevering 3 levert een vrij hoge 28,6 procent kijkers op kabel in.

House of the Dragon-kijkcijfers
Vooropgesteld verkeert House of the Dragon echt niet dik in de problemen. Maar de serie levert op televisie wel flink wat mensen in. Aflevering 3 trok er nog 2,5 miljoen, waar dat er bij aflevering 2 nog 3,5 miljoen waren en bij aflevering 1 nog 3,2 miljoen. Van een lichte stijging naar een forse daling van 28,6 procent.

We weten nog niet hoeveel mensen afstemden op HBO Max. Die cijfers zijn niet gepubliceerd door Warner Bros. Discovery, maar tellen wel in sterke mate mee.

Zo meldde men nog heel triomfantelijk bij aflevering 1 van House of the Dragon dat er 9,99 miljoen mensen keken naar de eerste aflevering en 10,2 miljoen naar de tweede.

Er zit een groot verschil tussen de kijkcijfers van HBO en HBO Max, maar hoe die zich nu verhoudt?
Bron: ComicBook

Lees meer over: House of the Dragon, HBO, HBO Max, kijkcijfers

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws