search
Netflix-serie scoort zeldzame 100% op Rotten Tomatoes

Netflix-serie scoort zeldzame 100% op Rotten Tomatoes

Cobra Kai blijkt het met seizoen 5 heel erg goed te doen, met 100% op RT!

Jim Pedd
Cobra Kai keert terug op Netflix en doet dat met groot succes. De serie brengt ons deze week zijn vijfde seizoen en dat heeft nu zijn eerste recensies gekregen. En die blijken unaniem positief!

Werp je een blik op Rotten Tomatoes, dan zie je dat 100% van de recensies tot nu toe positief is. Een knappe prestatie, want lang niet alle series slagen daarin. Cobra Kai dus wel met zijn vijfde seizoen, wat misschien nog knapper is!

Cobra Kai-recensies
We doen hieronder een greep uit de vele recensies van het vijfde seizoen van Cobra Kai.

ComicBook.com: "Cobra Kai is op zijn best als de belangrijkste stukken allemaal hetzelfde verhaal vertellen. Dat is wat we krijgen in de laatste afleveringen van seizoen 5, waarmee fans alles krijgen waarvan ze houden in de serie. Het duurt alleen even voordat ze daar zijn."

Digital Trends: "De personages veranderen net genoeg om elk seizoen interessant te laten zijn en de serie is nooit te vol van zichzelf en verliest zijn zelfbewuste humor ook nooit over de surrealistische, karate-achtige wereld waarin het verhaal zich ontvouwt."

Collider: "Seizoen 5 van Cobra Kai laat de beste elementen van de serie zien, al is de boel een beetje ruw aan de randjes."

Total Film: "Alle punten van Cobra Kai zijn er nog altijd: Rocky-referenties, epische momenten, karate, Miyagi-wijsheden, maar seizoen 5 neemt de boel een verfrissende en gedurfde richting in."Aanbevolen artikelen