search
'Cobra Kai' heeft scènes al klaar van seizoen 6 voordat Netflix het groene licht geeft
Series / Nieuws

'Cobra Kai' heeft scènes al klaar van seizoen 6 voordat Netflix het groene licht geeft

Er is voor de makers duidelijk geen gebrek aan inspiratie.

Binnenkort kunnen we het nieuwste seizoen verwachten van Cobra Kai. Ster van de originele films en nu ook van de sequel serie Ralph Macchio vertelt dat er zoveel ideeën vanuit de schrijvers komen en op de set ontstaan dat er meer gefilmd wordt dan daadwerkelijk wordt uitgezonden.

De schrijvers van de serie hebben vooral het vizier op de toekomst. Zo zijn er een aantal scènes en verhaallijnen naar seizoen vier verplaatst omdat er simpelweg in seizoen drie geen plek meer voor was. Zo is nu ook het geval met het meest recente seizoen. Er is al materiaal gefilmd dat bedoeld is voor seizoen zes, alleen heeft Netflix nog helemaal geen seizoen zes aangekondigd.

Maar eerst nog seizoen vijf
Onlangs kwam de nieuwe trailer uit van seizoen vijf die binnenkort in première gaat op Netflix. Zij hebben de serie na twee seizoenen op YouTube Red overgenomen. De serie is een vervolg op de originele filmreeks van The Karate Kid uit de jaren 80. Veel van de originele castleden besloten ook aan deze serie mee te spelen, waaronder de hoofdrolspeler Ralph Macchio als Daniel LaRusso.

Het nieuwe seizoen gaat duidelijk door waar het oude eindigde. Zonder al teveel weg te geven is het is duidelijk dat de schrijvers genoeg in petto hebben om de kijkers te geven waar ze op wachten.

Binnenkort gaat de serie in première en wel op vrijdag 9 september. Nog even een rerun van alle afleveringen? Je kijkt ze op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen