'Cobra Kai' onthult trailer van seizoen 5!

'Cobra Kai' onthult trailer van seizoen 5!

Cobra Kai gaat binnenkort door met een heel nieuw seizoen op Netflix. Kom maar door!

Jim Pedd, 17 augustus 2022 08:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Cobra Kai-fans hopen snel het vijfde seizoen te kunnen zien. Nu is er heel wat beeldmateriaal vrijgegeven, waardoor fans voorlopig genoeg hebben om van te genieten.
Netflix licht een tip van de sluier op als het aankomt op het vijfde seizoen van Cobra Kai. De clip laat zien dat de status quo, waarin de personages bepaalde trekjes hebben, blijven bestaan. Tegelijk zien we ook dat het verhaal snel verder gaat.

Cobra Kai seizoen 5
Het verhaal van Cobra Kai gaat duidelijk door met Terry Silver die de Cobra Kai-dojo helemaal verpest voor zijn filosofie. En de onterecht in de gevangenis gezette John Kreese gebruikt zijn 'strike first'-techniek om te overleven.

Tegelijk verzamelen zich krachten tegen Silver in de buitenwereld en doet Kreese natuurlijk zijn best om te ontsnappen.

De clip laat ook zien dat de belofte van de met paardenstaart bekapte sensei, die hij al in The Karate Kid Part II maakte, namelijk dat hij dojo's in heel de vallei zou openen, vervuld wordt.

Zo rekruteert hij nieuwe sensei's, waaronder de kwaadaardige Zuid-Koreaan Kim Da-Eun. De trailer maakt duidelijk dat het aan Daniel, Johnny en Chozen is om hen te verslaan!

Bron: CBR

Lees meer over: Cobra Kai, Netflix

Populair nieuws