Nieuw op Netflix: De razend spannende serie 'Narco Saints'

Nu op Netflix: De spannende serie 'Narco Saints'

De COVID-19 pandemie zorgde ervoor dat de opnames geruime tijd moesten worden uitgesteld...

Geoffrey Ketels, 8 september 2022 16:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Netflix-miniserie Narco Saints kreeg best wat tegenslagen te verduren. Zo zorgde de COVID-19 pandemie er bijvoorbeeld voor dat de opnames moesten worden uitgesteld. Nu is de reeks vanaf morgen eindelijk te bekijken op Netflix.

In de serie Narco Saints maken we kennis met een bescheiden ondernemer genaamd Kang In-su die een bezoek brengt aan Suriname voor zaken. Hij wordt er echter ingeluisd door een Koreaanse drugsbaron waardoor zijn leven in één klap helemaal op z'n kop komt te staan.

Verder in de reeks wordt de man ook nog eens in een geheime missie gelokt door een agent van de Koreaanse Nationale Inlichtingendienst, namelijk Choi Chang-ho.

Waargebeurd verhaal
Ondanks het feit dat de serie zich afspeelt in Suriname werd er niet voor gekozen om daadwerkelijk in dat land te gaan filmen. De opnames zijn dan ook gebeurd in respectievelijk Zuid-Korea en op de Dominicaanse Republiek.

Het plot van de reeks is wel gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Ben jij ook wel geïnteresseerd in deze nieuwe serie? Dan is er goed nieuws. Ze kan namelijk vanaf morgen, vrijdag 9 september 2022 worden bekeken op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Narco Saints, serie, series, Netflix

Populair nieuws