search
Is vijfde seizoen 'Cobra Kai' ook het laatste?
Series / Nieuws

Is vijfde seizoen 'Cobra Kai' ook het laatste?

Zou het kunnen dat de populaire reeks ten einde komt met het vijfde seizoen...?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aan de vooravond van de première van het vijfde seizoen van Cobra Kai stellen heel wat fans zich de vraag hoelang de serie nog door kan blijven gaan. Zeg nu namelijk zelf, eigenlijk wil helemaal niemand dat ze nu al ten einde komt...

Toen Cobra Kai de overstap maakte van Youtube Premium naar Netflix in 2020 kon de serie in één klap rekenen op heel wat meer populariteit. Bovendien werden er ook stelselmatig nieuwe seizoenen aangekondigd nog vooraleer de aankomende in première ging.

Het moet echter gezegd dat enkele recente beslissingen die door Netflix werden genomen duidelijk hebben gemaakt dat de eisen hoger zijn gelegen dan ooit tevoren. Het zou dan ook zomaar eens kunnen dat het einde van de serie Cobra Kai in zicht is... of toch niet?

Zes seizoenen
Wie enkele interviews met betrekking tot de reeks van de voorbije tijd goed heeft gevolgd heeft daar eigenlijk al uit kunnen afleiden dat er zo goed als zeker nog een zesde seizoen zal verschijnen. Onder meer Ralph Macchio heeft bijvoorbeeld aangegeven dat er "reeds verschillende scènes zijn gefilmd voor een potentieel zesde seizoen".

Het lijkt er dus naar uit te zien dat er zo goed als zeker ook nog een zesde seizoen van Cobra Kai zal verschijnen. Bovendien is de kans ook bestaande dat er zomaar nog heel wat extra seizoenen zullen volgen. Er zijn dan ook nog meer dan voldoende Miyagi-verse personages die hun opwachting zouden kunnen maken.

Het vijfde seizoen van Cobra Kai is vanaf morgen, vrijdag 9 september 2022 te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen