Badass Alfred heeft geen Batman nodig in trailer 'Pennyworth' seizoen 3

Badass Alfred in trailer 'Pennyworth' seizoen 3

HBO heeft een bijzonder goed dealtje gesloten door dit pareltje over te kopen van een andere zender.

Mitchell van Vuren, 9 september 2022 12:54

HBO Max heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het aankomende derde seizoen van Pennyworth: The Origin of Batman's Butler. De avonturen van Alfred kunnen ondertussen prima wedijveren met die van zijn toekomstige meester. Bekijk ze zelf in de trailer hieronder!
Pennyworth: The Origin of Batman's Butler volgt Alfred Pennyworth (Jack Bannon) gedurende zijn leven, voordat hij als trouwe butler in dienst trad bij Bruce Wayne (ook wel bekend als de Dark Knight, Batman, de Bat et cetera).

Oorspronkelijk werd de serie uitgezonden bij EPIX, maar maakt nu de overstap naar HBO Max voor het derde seizoen. Dat betekende ook een nieuwe titel; de serie heette in eerste instantie enkel Pennyworth.

Waar gaat de serie over?
De synopsis van de serie luidt: “Seizoen 3 van de psychologische thriller begint na een tijdsprong van vijf jaar: de burgeroorlog is voorbij en een culturele revolutie heeft de wereld ten goede of ten kwade veranderd - en luidt een nieuw tijdperk in van Superhelden en Superschurken.”

Pennyworth: The Origin of Batman's Butler zal vanaf 6 oktober op HBO Max te vinden zijn. De eerste twee seizoenen zijn nu al op de streamingdienst te vinden. Bekijk anders hieronder vast de trailer!


Bron: Comic Book

Lees meer over: alfred pennyworth, batman, hbo max, Pennyworth The Origin of Batmans Butle, jack bannon

Populair nieuws