search
Topdrukte op Netflix met 9 nieuwe series
Series / Featured

Topdrukte op Netflix met 9 nieuwe series

We zetten alle nieuwe toevoegingen die Netflix aan zijn aanbod heeft gedaan deze week op een rij.

Chesapeake Shores (S06E04): Connor gaat er snel vandoor. Abby en Evan doen mee aan een speurtocht per auto. Megan en Mick bespreken hun verleden. Bree heeft een logee.

Cocomelon (seizoen 4, 5 en 6): Leer samen met J.J. letters en cijfers schrijven, dierengeluiden herkennen en meer in deze muzikale serie met vermakelijke kinderliedjes voor het hele gezin.

Bee and Puppy Cat (seizoen 1): Op een betoverend magisch eiland beleven de impulsieve Bee en haar pluizige vriend vele avonturen terwijl ze voor een intergalactisch uitzendbureau werken.

Diario de un Gigoló (1 seizoen): Het leven van een mannelijke escort begint te ontsporen als hij betrokken raakt bij de familiezaken van een klant en de basisregel van zijn werk breekt: Niet verliefd worden!

Entrapped: In dit vervolg op 'Trapped' duiken Andri en Hinrika in de moord op een sektelid na een conflict over het land van een motorbende en de verdwijning van een vrouw in 2013.

Cobra Kai (seizoen 5): Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.

The Cage: Een psycholoog probeert zijn klanten te waarschuwen voor scheidingen, terwijl hij worstelt met zijn eigen romantische dilemma's.

Merlí­. Sapere Aude (seizoen 2): Pol schrijft zich in aan de universiteit om een diploma filosofie te halen. Hij wordt door nieuwe vrienden en een intimiderende professor op de proef gesteld en verleid.

Narco-Saints: Een gewone ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een in Zuid-Amerika werkzame Koreaanse drugsbaas op te pakken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen