Indrukwekkende orcs in 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

The Rings of Power-actrice Nazanin Boniadi geeft aan onder de indruk te zijn van de orcs in de serie.

Niels Arts, 09-09-2022 19:02

The Lord of the Rings: The Rings of Power is net begonnen en de eerste paar afleveringen staan online. Lees hier wat actrice Nazanin Boniadi vindt van de orcs in de serie.
Boniadi speelt het personage Bronwyn in The Rings of Power. In een interview met Comic Book omschrijft ze hoe het voelt om oog in oog te komen staan met een orc.

Boniadi over The Rings of Power
De orcs, die stuk voor stuk natuurlijk gewoon gespeeld worden door mensen, zien er namelijk zeer realistisch uit in hun kostuums op de set.

"Er is een geweldige scène in aflevering twee waar ik erg dankbaar om ben dat ik er onderdeel van uit mocht maken. Ik trainde er erg veel voor om genoeg kracht, conditie en stunttalenten te hebben. Maar om zo dicht bij een orc te komen, en de acteur die de orc speelt, ik moet zeggen, alle acteurs die orcs spelen, zolang achter de make-up tafel, ze konden de hele dag niet naar het toilet door hun kostuums, dus het is zeer, zeer uitdagend voor hen, en ook behoorlijk angstaanjagend. Ik bedoel, het is een zeer geloofwaardig kostuum en de make-up."

In nauw contact komen met orcs was eng voor Boniadi, maar het gaf haar ook een machtig gevoel. Ze wil niets verklappen, maar "er zit meer achter Bronwyn dan je zo ziet."

Nieuwe afleveringen van The Rings of Power verschijnen iedere vrijdag op Amazon Prime Video.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The Lord of the Rings, The Rings of Power, Amazon Prime Video

Populair nieuws