Charlie Cox komt met zeer opvallend nieuws over 'Daredevil: Born Again'

Zeer opvallend nieuws 'Daredevil: Born Again'

Dit is toch niet meteen wat de vele Marvel fans hadden gehoopt, of stiekem toch wel?

Geoffrey Ketels, 11 september 2022 14:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er wordt door de vele Marvel fans uiteraard stevig uitgekeken naar het verschijnen van Daredevil: Born Again. Op het verschijnen van die titel is het nog wel even wachten, maar nu zijn er door niemand minder dan Charlie Cox wel reeds enkele (zeer opvallende) details bekend gemaakt.
In eerste instantie liet Cox zich ontglippen dat de producers van de reeks dit zien als de start van iets helemaal nieuw. Het is dus met andere woorden niet zo dat Born Again bestempeld moet worden als een vierde seizoen van de Daredevil-reeks. Letterlijk zei Cox het volgende:

"Het is een eerste seizoen en geen vierde seizoen. Het is iets helemaal nieuw. Ik denk ook dat dit de beste keuze is. Wanneer je iets opnieuw gaat doen, zorg er dan wel voor dat het anders wordt".

Lente 2024
Bovenstaande maakt duidelijk dat Daredevil: Born Again bestempeld moet worden als een reboot van de reeks. Voor de eerste drie seizoenen van de Daredevil serie geldt dat je ze kan bekijken op het streamingplatform Disney+.

Voor het verschijnen van Daredevil: Born Again is het sowieso nog wel even geduld koesteren. De verwachting is namelijk dat ze pas het levenslicht zal zien in de lente van 2024.

Lees meer over: Daredevil, Daredevil Born Again, serie, series, Marvel

Populair nieuws